anilkolmuk
Yeni Üye
- 9 Ara 2025
- 1
- 1
Herkese merhabalar. Tallinn, Estonya'da yaşayan bir sosyolog ve dijital pazarlamacıyım. Komedinin dönemin koşullarına bağlı olarak yaşadığı değişimi ve eğlence anlayışımızın evrimini nitelendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi oluşturuyorum. Sitenizle de bu sebeple tanıştım. Öncelikli olarak yönetici arkadaşlar başta olmak üzere emek veren herkese kocaman teşekkürler. Fakat gerek konu hakkındaki cahilliğim gerekse de içerikleri derleyememem nedeniyle sizden naçizane yardım talep ediyorum.
1890'dan itibaren 10 yıllık periyotta en çok okunan ve bilinen karikatür eserlerini bir araya getirmeye çalışıyorum. Dönemin ruhunu yansıtabilecek ölçüde olması benim için en önemli eşik. Ama konu hakkındaki deneyimim maalesef Erdil Yaşaroğlu ve Umut Sarıkaya'dan öte değil.
Tekrar herkese teşekkür ediyorum.
1890'dan itibaren 10 yıllık periyotta en çok okunan ve bilinen karikatür eserlerini bir araya getirmeye çalışıyorum. Dönemin ruhunu yansıtabilecek ölçüde olması benim için en önemli eşik. Ama konu hakkındaki deneyimim maalesef Erdil Yaşaroğlu ve Umut Sarıkaya'dan öte değil.
Tekrar herkese teşekkür ediyorum.