The Boys (Çocuklar) 18+

100bullets

Yeni Üye
7 Eki 2020
109
470
59.1-59.6:

Serinin dört yan hikayesinden biri olan Kasap, Fırıncı, Mum İmalatçısı hikayesini paylaştık. Bazı sorunlar yaşamış olsak da, seriyi tamamen bitirmiş durumdayız. Ana serinin kalan tüm bölümlerini bu Pazar paylaşacağız. Serinin son yan hikayesi olan Sevgili Becky isimli 8 bölümlük seriyi de yılbaşında vermeyi planlıyoruz. Şimdiden iyi okumalar.
Sonunda beklediğim mesaj geldi 😊 Yıl sonuna kadar tamamlayacağız dediğinizden sizin siteyi ve forumu sürekli takip ediyordum. Bugün yarın paylaşım/bilgilendirme gelir diyordum ve geldi. Çok teşekkürler 😊 Pazar gününü bekliyorum.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,416
16,326
59.1-59.6:

Serinin dört yan hikayesinden biri olan Kasap, Fırıncı, Mum İmalatçısı hikayesini paylaştık. Bazı sorunlar yaşamış olsak da, seriyi tamamen bitirmiş durumdayız. Ana serinin kalan tüm bölümlerini bu Pazar paylaşacağız. Serinin son yan hikayesi olan Sevgili Becky isimli 8 bölümlük seriyi de yılbaşında vermeyi planlıyoruz. Şimdiden iyi okumalar.
Nihayet sona yaklaşıyoruz. Tüm emekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az gelir. Eline yüreğine sağlık üstadım. İyi ki varsınız. Sonsuz teşekkürler sevgiler saygılar.

smoker

Yeni Üye
29 Şub 2024
43
389
60-72:

Pazar demiştim, ancak beklemediğimiz durumlardan ötürü bugüne kaldı. Paylaşmış olduğum bu 13 bölümle birlikte Çocuklar serisinin ana hikayesi tamamlanmış oldu. Son yan serinin dizgilenmesi devam ediyor, bir aksilik yaşamazsak belirtmiş olduğum gibi yılbaşında paylaşarak seriye noktayı koyacağız. Şimdiden iyi okumalar.

100bullets

Yeni Üye
7 Eki 2020
109
470
@smoker Üstadım çok teşekkürler. Burada başlık Mart 2024'te açılmış. Bunun biraz daha öncesi vardır diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk çeviriye başlandığını görünce tamamlanmaz sanıyordum. Çünkü görece uzun soluklu bir seri. Geç olsun güç olmasın diyerek serinin tamamlanmasına seviniyorum. Sadece tamamlanması değil aynı zamanda Preacher'ın yazarından benzer kalibrede bir hikaye okumak da çok güzel. Hem de yan hikayeleriyle birlikte. Sonuçta bu çeviri/balonlama işi kâr amacı gütmeden yapılan gönülden bir iş. Yani vazgeçilse de üzülmekten başka yapacak bir şey yoktu. Size ve balonlama kısmında emeği geçen herkese gönülden teşekkürler. Ellerinize, emeklerinize sağlık :)

smoker

Yeni Üye
29 Şub 2024
43
389
@smoker Üstadım çok teşekkürler. Burada başlık Mart 2024'te açılmış. Bunun biraz daha öncesi vardır diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk çeviriye başlandığını görünce tamamlanmaz sanıyordum. Çünkü görece uzun soluklu bir seri. Geç olsun güç olmasın diyerek serinin tamamlanmasına seviniyorum. Sadece tamamlanması değil aynı zamanda Preacher'ın yazarından benzer kalibrede bir hikaye okumak da çok güzel. Hem de yan hikayeleriyle birlikte. Sonuçta bu çeviri/balonlama işi kâr amacı gütmeden yapılan gönülden bir iş. Yani vazgeçilse de üzülmekten başka yapacak bir şey yoktu. Size ve balonlama kısmında emeği geçen herkese gönülden teşekkürler. Ellerinize, emeklerinize sağlık :)
Rica ederim.

Bu seri benim 16 senelik çevirmenlik serüvenimde tamamlanması en uzun süren seri oldu. Yapmaya ilk olarak 2020 yılında başlamıştık, neredeyse 6 senede bitirmişiz. Tabi bundaki temel etmen dizgi kısmında yaşandı. Birlikte başladığımız arkadaşla 14 bölüm kadar yaptık, sonra kendisi şahsi durumlardan ötürü bu işlerden elini eteğini çekti. Sonra bazı yeni kişiler gönüllü oldu ve ağır aksak seriyi ilerletmeyi başarsak da istikrar sağlanamadı. Ekibe en son katılan QatoN isimli bir arkadaşımız elinden geleni yaparak seriyi tamamladı. Son yan seriyi de başka bir arkadaşımız yapıyor şu anda.