Red Kit - Pirinç Savaşı

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
636
7,572

Versiyon Tarihçesi
19 Mayıs 2025 - İlk Yükleme
19 Mayıs 2025 - Saloon kelimesi Bar ile değiştirildi, @Heineken666 tarafından rapor edilen 47. sayfa düzeltildi.

Dört kısa hikâyeden oluşan bu albüm La Bataille du riz adıyla 1972 yılında Total tarafından bastırılarak benzin istasyonlarında müşterilerine ücretsiz dağıtılmıştır.

Albümün tercümesini Fransızca'dan yapay zeka kullanarak gerçekleştirmeme vesile olan sevgili @yolbulduran a sonsuz teşekkürlerer. Bu çeviri kendisinin bizlerle paylaştığı yapay zeka promt ve açıklamalı anlatımlar sayesinde mümkün oldu.

Fontlar:
Red Kit
Lucky Luke
Woodcut

Son düzenleme:

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
636
7,572
Ellerinize sağlık. İçindeki maceralar sanki orijinal albümlerde yayınlanmıştı gibi hatırlıyorum. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
Nerede yayınlandıklarını hatırlamamakla birlikte ilk ve son macerayı daha önce okuduğumu düşünüyorum. Ancak orijinal Fransızca ve Cinebook İngilizce albümlerde bu maceralara rastlayamadım ya da gözden kaçırdım.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
679
5,564
istanbul
Nerede yayınlandıklarını hatırlamamakla birlikte ilk ve son macerayı daha önce okuduğumu düşünüyorum. Ancak orijinal Fransızca ve Cinebook İngilizce albümlerde bu maceralara rastlayamadım ya da gözden kaçırdım.
öncelikle elinize sağlık, ben de bu dört macerayı da daha önce okuduğumu söylemek isterim. ben de nerede olduğunu hatırlamıyorum fakat dördünü de okuduğuma eminim. çocuk dergilerinin birinde olma ihtimali yüksek sanırım.
yeni çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.