JAMES BOND: OCTOPUSSY
James Bond: Ahtapot
İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
James Bond: Ahtapot
İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
:Z Yok artık ama, hocam bu gidişle arşivime "made in Sensei " damgalı kitaplar için özel bir köşe açmam gerekecek. Hani site sizi koruma altına alsın demiştim ya ; biraz daha abartmaya karar verdim ( e çünkü siz epeyce abartıyorsunuz ) hemkoruyalım hem de ne olur ne olmaz klonlayalım. Ben sağlamcıyım arkadaş, böyle bir insan bulmuşuz kıymetini bilelim .
Teşekkürler sensei.Harika paylaşımlar yapıyorsunuz gerçekten yıllarca saklanabilecek güzellikte.
Yukarıdaki kapak aslan şükürün ahtapot çalışması.
1983 Finlandiya basımı bir sayının üstüne balonlanmış. Finceden İngilizceye balonlanmış mıydı, yoksa doğrudan Finlandiya'da İngilizce mi basılmıştı diye merak ettim, gereksiz yere. 3. şık Sensei üstadın doğrudan Finceden çevirmiş olması, tabii ki.
Her ne dilden ve kökenden çevrilmiş olursa olsun, sayfa başına 10 küsür kare bir o kadar da balon içeren ve bu yüzden emek gerektiren bir çalışma olmuş, teşekkür ederim.
Tam bir James bond hayranıyım.SenSei usta başka bond da varsa isterim teşekkür ederim.
Bu da kendi çizimim
[/IMG]
Öncelikle çalışmayı çok başarılı buldum. Sean Connery'nin o gizemli ve alaycı bakışını çok iyi yakalamışsın bana göre. Diğer Bond'lara gelince....keşke başkaları da elimde olsa. Severek çevirirdim ama maalesef elimde başka yok. Ama elime gene bir Bond geçerse emin ol hemen ön sıralara alıp hemen çevireceğim.
defalaraca kırmızının ustune bastım hata ölü link kardeşim
dostum teşekkurler şuan aktıf sensei dostumuuzun bazı dosyalarının lınklerı kırık rapid olanlar onlarada el atarsan sevınırız forum adına
Link aktif vaziyette dostlar. Kırmızı renkle yazılmış "indir" kelimesinin üzerine tıklarsanız dosyayı indirebilirsiniz.