Fotograflarla Istiklal Savasi

Edip

Süper Üye
12 Mar 2009
396
5,034
Universiteye giitigim yillarda (78 - 82 yillari arasi) Hayat dergisini her hafta alirdim ve o siralarda 30 Agurtos'a denk gelen yillardan birinde derginin vermis oldugu 3 fasikulluk bu eki yillardir paylasmak istedim ama nasip olmadi. Arsivimi tararken 18 yil once taradigim dergi ekini buldum nihayet bugun sizlere ulastimak nasip oldu. Bu vesile ile herkesin 30 Agustos Bayramini kutlarim.

Fotograflarla Istiklal Savasi (Hayat Dergisi Eki) 1. Fasikul

01-436-x-600.jpg

Not: Konuyu acabilecek yer olarak dogru yerdemiyim emin degilim.​

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
488
9,485
Tozlu raflardan bu güzel dergileri indirip paylaştığınız için çok teşekkürler
Hem nostalji oldu hem de bu anlamlı güne yakıştı, eksik olmayınız...
Umarım eski raflardan başka kitaplarda iner :)
İsteyenlere kolaylık olması açısından birleştirip vk ya ekledim:

Affınıza sığınarak bu dergileri daha fazla insanın okuyabilmesini sağlamak için kendi siteme de ekledim
Sevgi ve Saygıyla kalınız

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
591
3,126
30 Agurtos'a denk gelen yillardan birinde derginin vermis oldugu 3 fasikulluk bu eki ... nihayet bugun sizlere ulastimak nasip oldu. Bu vesile ile herkesin 30 Agustos Bayramini kutlarim.
Mükemmel bir çalışma yapmışsınız, teşekkürler. Böyle bir yayını yapan Hayat dergisine de teşekkürler. Ama ne yazık ki yıllarca zevkle okuduğum bu dergi (bir daha bu kalitede bir dergi çıkmadı ülkemizde) kapandı gitti.
Umarım eski raflardan başka kitaplarda iner :)
Efsane paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum sn @Edip

samihakan

Süper Üye
5 Eyl 2017
1,194
2,072
Bu kaliteli dergiler, siz bu dünyaya veda edince, belki de çöpe gidecek veya yakılacak.
Dergileri dijital ortamda yayımlayarak; hem ömrünü uzatıyor, hem de onca sene özenle koruduklarınız boşa gitmiyor.
Hayat Dergisi, Fotoğraflarla İstiklal Savaşı sayıları için teşekkürler.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,513
35,267
Harika paylaşım, birbirinden değerli müthiş fotoğraflar. Bir tarihin fotoğraflarla anlatımı inanılmaz güzellikte olmuş. Arşivinizi koruduğunuz ve bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.