Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Geçen sene bypass ameliyatı olduktan sonra neredeyse bir sene hiç paylaşımda bulunamamıştım. Artık Douwe Dabbert'in 2. sayısı ile tekrar serilerime başlıyorum. Zamanla daha çabuk tercüme ve balonlama yapmayı geliştirdiğimden, bilgisayar başında çok hareketsiz kalıp, bu durumun sağlığımı kötü yönde etkilemesini de bu sayede engelleyeceğim.
Pek çok kendimce beğendiğim seri var ve paylaşacağım her eser tahmini en geç bir ay içerisinde sizlerle buluşacak.
İyi okumalar.
Giriş yap veya üye ol.
Tanıtım Sayfası:
Giriş yap veya üye ol.
Bilgiler:
Yazı Fontu : CCWildWords,
Çözünürlüğü : 2150x1600,
Sayfa Sayısı : 49,
Boyutu : 83 Mb.
Yayın Durumu: Türkiye'de yayınlanmadı.
Konu : Douwe Dabbert, elinde sihirli çantası ile dünyayı dolaşırken, umulmadık bir dünyaya gelir. Burada konuşan ve insan gibi yaşayıp giyinen hayvanlara ait bir krallık vardır. Onlarla tanışıp, dost olur. Ama bu masalımsı hikayede gerçek hayattaki gibi kötüler de çıkar. Douwe Dabbert'in ilk macerasında karşısına çıkan Ludo Lafhart da bu değişik dünyaya tesadüfen girer ve ortalık karışır. Huzur ve mutluluğun yerini kötülük ve ölüm tehlikesi kaplar.
Douwe bakalım bu zor durumdan nasıl arkadaşlarını kurtaracak.
Bundan sonraki paylaşımım, benim çok sevdiğim çizer, Peyo'nun yarattığı, ülkemizde Sipru dergisinin son sayfalarında siyah beyaz olarak az bir sayısı yayınlanan bizdeki adı ile Demirkıran, orijinal ismi ise Benoit Brisefer'in birinci sayısı Kırmızı Taksiler olacak.
Tanıtım Kapağı:
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: