Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok iyi bir fikir.
Centilmenler'i çevirmeye başlamanız. 1980'lerin başında, 1972'lerin Milliyet Çocuk ciltleri tekrar çıkarıldığında tanışmış ve çok hoşlanmıştım. Sonra yarım yüzyıl ne izini sürmüşüm, ne yabancı dildeki hallerini, orijinal renkli hallerini aramışım, görmüşüm. Ama aklımda bunca yıldır çıkmayan bazı kareleri vardır. Çelik çubuklarda açıklıkları aştıkları kareler gibi.
Çok iyi bir fikir, umarım devam edersiniz, biz de tüm maceralarını, eksik sayılar olmadan okuruz.. Çocukluğumuzun imgelerini, yeni zihinlerimize enjekte ederiz.
Ne kadar sevindiğimi anlatamam. Devam edeceğiniz konusunda en ufak bir endişem yok. Başladığınız projeyi, dibine kadar götürüyorsunu. Helal olsun. Çok müteşekkirim.
Çok teşekkür ederim Sn. @tuzla . Uzun zamandır beklediğim bir seriydi. Benim için güzel bir sürpriz oldu. Seri, Martinseverlerin hatırlayacağı gibi, Alfredo Castelli ustanın çizgi roman dünyasının önemli kilometre taşlarındandır. Sağ olun.
Bu çok güzel hareket karşısında sıcak bir yaz günü eve gitsem de dolaptaki karpuzu kessem diye düşünen memleket insanı gibi duygulandım. Hararet bastı. Elinize emeğinize sağlık be üstat.