yazicizahmet
Onursal Üye
- 12 Nis 2011
- 2,304
- 39,548
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle sizi kutluyorum değerli dostum. İyi bir takipçim olduğunuz, doğru tespitiniz'den anlaşılıyor.Merhaba...
Derginin indirdiğim sayılarını incelerken fark ettim; bu sayıyı sanırım daha önce de paylaşmışsınız.
Yeni Yüzyıl Cafe Pazar (18 Aralık 1994) Sayı 1
Önceki 56,9 MB, bu son paylaştığınız ise 39,0 MB boyutunda. İki taramada da kaynak aynı dergi galiba ama ilkinin üzerinde ekstra çalışılmış gibi duruyor; sayfalar daha beyaz, gene sayfalar kırpılarak kenarlardaki gereksiz kısımlar çıkarılmış.
İlgi alanıma giren tüm paylaşımlarınız için bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum, kolay gelsin.
Şimdi ise "Babalar günü" hediyesi bir A3 tarayıcı edindim.
İnşallah diyeceğim de fiyatlar bana göre uçuk olduğundan öyle bir imkanım yok. Çocukların ise biri altı diğeri on iki yaşında olduğundan tarayıcı nedir onu bile bilmediklerinden bu şekilde devam edeceğim mecburen.A3 tarayıcı demişken darısı sevgili Ertuga'nın başına inşallah...
Kesinlikle haklısınız üstadım. Zor ama çok kaliteli taramalar yapabiliyordum. O kaliteye erişmek için çok çalışmam gerekecek. Kolaylıklar dilerim. Sevgi ve saygılar.Normalde bunun yazılmasından hoşlanmasam da A3'leri tararken çok zorluk çekiyorum.
İnşallah diyeceğim de fiyatlar bana göre uçuk olduğundan öyle bir imkanım yok. Çocukların ise biri altı diğeri on iki yaşında olduğundan tarayıcı nedir onu bile bilmediklerinden bu şekilde devam edeceğim mecburen.
Normalde bunun yazılmasından hoşlanmasam da A3'leri tararken çok zorluk çekiyorum.
Maalesef bu tip ( gazete pazar ilavesi ) dergilerin, sayılama ve tarihlendirme sorunları, çok olmasa da var. Ama bahse konu derginin sizi yanıltan sorunu; boyut farkından dolayı, yeniden sayılama yapmaları. Başlangıç da büyük boyutlu olan dergi, daha sonra normal (A4) boyuta geçmiş.Sayılarla ilgili bi sıkıntı mı var.1.sayı 1994 tarihli,3. sayı 1997 tarihli.Arama kısmında cafe pazarı aratırsanız göeceksiniz.1. sayıda başlayan çizgiroman 3.4. sayıda yok.Şahin Erkocak illistrasyonları yok.Emeğinize sağlık.Tarayıcınıza uzun ömür.