Alptekin Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 09 - Viyana Delisi (Renkli)

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
431
1,000
9 sayılık bu güzel seriyi bizlere armağan ettiğiniz için çok teşekkür ederim üstadım. İyi ki bu güzel siteyi ve sizin gibi değerli yönetici ve üstadları tanıdım. Hepiniz sağolun.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
431
1,000
Değerli yönetici ve üstadım. Alptekin çizgi romanı içinde bulunan Turok Çizgi Romanı ile Kaplan Dergisinde yayınlanan 26 sayfalık Turok (Kanlı Bıçak-ismi ile yayınlanmış) bu iki macerayı renklendirebilirseniz sevinirim. Ayrıca Özel Kaptan Swing "BRİK", "FARGO", "KAMORRA" Listesi içinde bulunan üç çizgi roman kahramanın renklendirilmesi de sitemize değer katar diye düşünüyorum. Teşekkürler. Sağ olun.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
929
5,008
İzmir
Abdullah Turhan ustamızın çizgilerinin tüm güzelliği, sizin çabalarınızla renklenince tamamen açığa çıkmış.
Bu eseri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,589
151,447
Değerli yönetici ve üstadım. Alptekin çizgi romanı içinde bulunan Turok Çizgi Romanı ile Kaplan Dergisinde yayınlanan 26 sayfalık Turok (Kanlı Bıçak-ismi ile yayınlanmış) bu iki macerayı renklendirebilirseniz sevinirim. Ayrıca Özel Kaptan Swing "BRİK", "FARGO", "KAMORRA" Listesi içinde bulunan üç çizgi roman kahramanın renklendirilmesi de sitemize değer katar diye düşünüyorum. Teşekkürler. Sağ olun.
Birik listemde diğerlerinde bakarız.