Lone Wolf

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
254
459
Ankara
Elimde japon cizgiromanının best selleri sayılan lone wolf'un bütün ciltlerinin ingilizce edisyon taraması var. bu cizgiroman klasik boncuk göz japon mangasından ayrı, türkiyede sevilen fumetti(italyan) cizgiromanına daha yakın bir seri. bu yüzden hem cizimi, hem de hikayesi çok güzel olan bu cizgiromanı çevirebilecek arkadaşa, dvd olarak bu cizgiromanı iletebilirim veya herhangi bir paylaşım sitesine koyarak indirmesini sağlayabilirim. çeviriler nispeten kolay olur, çünkü çok az yazı var, genel itibariyle yazısız sayfalar çok. ancak bir handikap, her cildi 280-300 sayfa olmak üzere 28 ciltlik bir seri. varmı bir baba yiğit.
 

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
254
459
Ankara
birisinin çevirmesi gerekiyor işte, çevirmen bulmaya bakmalıyız, şükrü kardeşim. ahdettim lone wolf u türkçeye kazandıracağım. bahadır kardeşim, tek sıfırda benim emme şifresini unuttum, olduk çift sıfır.
 

Patrick Wilding

Süper Üye
20 Nis 2010
65
55
Selam arkadaşlar.Ben yardımcı olmaya çalışırım.Ama tek başıma ne kadar yeterli olurum orası şüpheli.Bu arada ilk 3.cilt zaten Türkçe olarak yayınlandı.Dolayısıyla 4.ciltten başlayabiliriz.
Çeviriler kısmında çevirisi olan tüm arkadaşlara bir davet gönderilebilir bu amaçla adminler tarafından.
O zaman imece usulü altından çabucak kalkılır.
Selamlar
Saygılar
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,612
hiçbiryerde :)
Ayda bir cilt geliyor sanırım,
4. cilt te yakında basılır...
Biraz garip istek olabilir ama
son bir iki cilt çevrilirse benim gibi
meraklılar keyifle okuruz...
Teşekkürler,saygılar...
 
Üst