Darwin

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
655895.jpg


Darwin
Orjinal isim: Darwin
Hozcomics / Çizgi Roman Dizisi

Konusu hakkında bir bilgi bulamadım, kitap elimde olmadığından arka kapak yazısını da ekleyemiyorum. Yayınevlerimiz ne yazık ki okur bilgisiz kalsın diye hep böyle şeyler yapıyorlar. Artık Kadıköye geçince konusunu öğrenip alıp almamaya karar vereceğim.

Türkçe (Orijinal Dili:İtalyanca)
306 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 16 x 21 cm
İstanbul, 2014

Etiket Fiyatı: 28 TL
İdefix Fiyatı: 16,52 TL​
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
56
73
denizci
Ben de Charles Darwin sanmıştım isminden :D eser İtalyan olduğuna göre; fena değildir muhtemelen de ne işleri var Paris'te tabii :Z e artık öğrenince yaz Yusufcum cidden ben de merak ettim :)
 

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,271
3,647
Bu seride öyküler genelde enfes oluyor, şimdiye kadar hayal kırıklığına uğramadım :)
 

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
663
2,944
Bonelli'nin Romanzi Fumetti (Roman ÇizgiRoman) denilen yıllık serisi. Daha önce Sytria çıkmış. Her bölüm ayrı konu.



Burda tüm seriler var. Yayıncı Kaderin Sırrı diyerek kapakta neyi kastetmiş anlamadım.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,595
( Faraci ve Carmine ) stria ( Gigi Simeoni ) ve tanrı Kan Hattı gibi iki mükemmel performansları sonrayeni sürümü , Darwin Piccatto ve BARBATO başarısız olmadan aldı . Luigi Piccatto çizimler ve Paola Barbato metinler :yazarlar odaklanmak LÜTFEN . Kısaca,tüm horoz Bonelli en iyi ve en yazarlar iki . Ben de eurozzi 9,5 harcamak asla .

Bunu ben onları muhafaza eğer ... Sana yemin ederim ben bir çizgi roman için çok büyük bir hayal kırıklığı almadı yıl olduğu iyi oldu , sanagerçeği söyleyeyim !

Bir hikaye , işe yaramaz aptal ve bu iletmez şey .

Küçük arsa :
21 Aralık 2012 : Jacob ve Boyagerhakkı vardı , güzel bir meteor yağmuru iledünyanın sonunu geliyor . İlk kurbanlar Marslılar51 kendi kardeşlerini kurtarmak için gelipMaya dünyanınsona ermesinden sonra "özel için dışarı Boyager mürettebatının olanlar nelerdir?

Kent Darwin , Paris'te yaşayan bir üniversite öğrencisi , onun kız arkadaşı ile barınak Chieko bulmaya çalışırken , 4 ay sonra ... uyanmak için bilincini kaybeder ! Burada , bir post Kenshiro en iyi arkadaşı , bizim Darwin onun kız arkadaşı bulmak ve aynı zamanda ona yardım etmeye karar verir gizemli bir Japon araya çalışır .

Hikayenin sonucu ? Hayal kırıklığı , büyük hayal kırıklığı . Bu sefer sadece Bonelli berbat .

Darwin çıkıpçeşitli gizemlerini keşfetmekarzusu iletüm hikayeninakışı içinde tutmak , ve sonra 50'nci serisi şimditelevizyon dizisiher zamanki sıkıcı, çorba olduğu söndürmeye çalışır. Bizher zamanki şirket ,her zamanki dönüş ,her zamanki deneyler var . Ama beni en çok rahatsız edenşey, açık uçlu bir şey çözmüyor değildir ! Şimdi Bonelli altı ay içinde mevcut eğer ben bilmiyorum , ama benişlevi her şeyi veokuyucununbeğenisine inanıyorum .

Oysa Darwin, zambak çizilmiş , şimdiye kadar okudumçirkin komik biri , bariz , sıkıcı ( ve ben her zaman Piccatto memnun kaldım çünkü burada çok üzgünüm ) ve size sahip olduğunu fark yapma , bir şey anlatmıyor , bir son ile , tekrar olduğunu 9,5 € boşuna geçirdi.

Erkek, sevgili Bonelli , çok kötü ve ben niteliksel , her zaman İtalya'daen iyi yayınevlerinden biri olmuştur , çünkü bu yazmak için çok üzgünüm .
 
Üst