Belle Starr, Queen of Bandits (Çeviri Balonlama) Final

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,043
20,201
Kamlançu


file


Amerikan iç savaşı sırasında ünlenen Myra Maybelle Shirley Reed Starr daha çok bilinen adıyla Belle Starr, yaşadıkları ve faili meçhulle sonlanan hayatı ile efsaneleşen bir karakterdir. Jesse James ve Cole Younger gibi kanun kaçakları ! ile isminin anılması onun efsaneleşmesinde bir nebze de olsa pay sahibidir. Şaibeli ölümünden sonra hakkında yazılıp çizilenler efsanesinin günümüze taşımasına sebep olmuş, sinema ve edebiyat dünyası da onun hakkında eserler vermiştir. Ölümü ile ilgili iddialardan derlenen ve benim balonlamasını yapmaya çalıştığım bu eser de Mark Rickett ve Steve Buccellato tarafından yazılıp çizilmiş, sevgili Gulyabani hocam tarafından çevrilmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.

1. sayısını hatırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. ve final sayısı için tıklayınız.

Unutmadan; Yazı tipi CCComicrazy, yazı boyutu: 5,9. Kendi eleştirimi de hemen yapayım, bazı sayfalarda duvarda ve iç sayfalardan birinde kartvizitte yazan yazıları da Türkçeleştirsem bayağı kaliteli bir sayı olabilirdi. (Kendini övme de ancak bu kadar olur) :p

Not: Geçen sefer tanıtım yazısını yazıp yazıp silmiş ve sonunda basit bir şekilde paylaşmıştım. Bu sefer de defalarca sildim. En son şekli budur. Kusuruma bakmayın artık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,004
Sarıyer
Emek vermiş, uğraşmışsın; bana göre hakkını da vermişsin yaptığın işin, hele bunun daha 2. balonlama olduğunu göz önüne alınca!

Teşekkürler.
 
12 Şub 2010
15,006
543,638
Korku çizgi romanı tadındaki ikinci bölümle sonlandı Belle Starr.

Kısa, ama başdöndürücü bir tempo ve çarpıcı bir öykü.

Teşekkür ediyorum dostlar.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,668
İstanbul
Bir kez daha okudum. Ama bu kez hak ettiği zamanı vererek okudum. İyi ki de bunu yaptım. Son derece güzel bir anlatıyı kaçırmamış oldum. Henüz göz atmamış dostlar bu sayıyı ve bir önceki sayıyı okusunlar, büyük keyif alacaklarını garanti ediyorum.

Nadir Ağabeye ve sevgili shoryuken'e bir kez daha teşekkür ederim.
 
Üst