PDF Dosyalarını JPEG'e Çevirmek Hk.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,466


Elinizde PDF formatında çizgi romanlarınız varsa JPEG e aşağıdaki proğram ile zahmetsizce çevirebilirsiniz. Daha öncede JPEG to PDF proğramıyla da yapılabiliyordu ama o proğramda boyutları ayarlama imkanı yoktu.

Bu proğramda tamamen istediğimiz gibi her türlü ayarı yaptıktan sonra PDF yi JPEG yapabiliyoruz.

Tabi aslında birazda PDF olarak taranan eserin kaliteli olmasıda önemli. Ben a3 ebadına dönüştürdüğümde en iyi verileri alabildim.

Proğramın ismi aşağıdadır. Netten bulabilirsiniz.

PDF To JPEG Converter

 
Son düzenleme:

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,064
Pdf dosyalardan görüntü, kapak vs. almak veya dönüştürmek için...


Sevgili Gandor08; forumumuzda ücretsiz olmayan program linklerini vermek yasaktır. Zaten link çalışmıyor bırak öyle kalsın. Bu konuda işinize yarayacak ücretsiz bağlantıları veriyorum. Epey işinize yarayacaktır.



Sevgili dostlar; yukarıda bağlantısını verdiği sitede online olarak pdf dosyalarınızı dönüştürebilirsiniz. Eğer PDF üzerinde düzenleme yapmaya, Print almaya vs. izin verilmemişse bile güvenli-secured-pdf dosyalarının kilitlerini "unlock pdf" özelliğiyle pdf formattan yine pdf seçimi yaparak kaldırabilirsiniz.

Pdf dosyalardan görüntü, kapak vs. almak gerekiyorsa, ve de bunu istediğiniz boyutlarda yapmak istiyorsanız altta verdiğim portable linkini verdiğim Tracker Software'in PDF-XChangeview programıyla kolaylıkla yapabilirsiniz. Program Türkçedir ve ücretsiz sürümdür. Ayrıntılı anlatım yapamadım. Ama sorusu olanlar özel mesajla sorarsa elimden gelen yardımı yaparım her konuda...

PDF-XChangeview:
 
Üst