![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 182092
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba, arkadaşlar.
Forumda bulunan Fumettilerden bazılarının taramaları çok güzel. Dr. Zeko ve Assad ikilisinin, Altan ve Ertuğrul abilerin, İhtiyar Dost, Nisan Yağmuru, Akşam Sefası üstatlarımızın... Bu taramalardaki yazıları Word'e aktarmak istiyorum. Niyetim Teksas, Tommiks, Kaptan Swing ve Teks'in renkli nüshaları üzerinde çalışmak. Ama tüm sayfaları tek tek yazıya dökmek imkansız. Klonlama yapmak istemiyorum. Nette uzun zamandır araştırmama rağmen istediğimi tam olarak bulabilmiş değilim. Konuyla ilgili bildiğiniz program var mı acaba? Online OCR programlarını denedim ama sonuçlarını beğenmedim. Çok karmaşık bir şekilde yazıya döktüler. Neredeyse tüm sayfayı tekrar düzenlemem gerekti. Ya da bu taramaları PDF'ye çevirsem o şekilde bir sonuç alabilir miyim? Bazı PDF'lerde yazıyı seçip kopyalayabiliyoruz. Ama bu taramalarda bu olmadı. Şimdiden çok teşekkürler. Konu Dindar Diker tarafından (21.Kasım.2022 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Resim dosyalarındaki yazıyı Fine Reader programı ile worde çevirebilirsiniz ama ekipmanınız iyi olmalı.
Fine readere bakın derim.
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Abbyy Fine Reader programını bir türlü kuramadım crackli olarak. Birçok siteden indirdim ama hep hata verdi, Selahattin abi.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2021
•Rep Puanı : 28
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bunu yapan online pek çok site var ama hepsi iyi sonuç vermiyor ve çoğu premum üye yapmaya çalışıyor. Ben Örümcek Adam Bilka yayınlarını (hepsi PDF idi) jpg ye çevirip CBR yaptım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesi içlerinde en iyisiydi. Hem hızlı hem kaliteli sonuç verdi. Yaklaşık 183 pdf yi JPG+CBR yaptım. Sizinki dahil olmak üzere pek çok dönüşümü yapıyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 22.Mayıs.2017
•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
![]()
Gandor08'in de dediği gibi ABBYY Finereader.
Bu programla birlikte gelen "ABBYY Screenshot Reader" ile ekranızda işaretlediğiniz alanda ne kadr yazı varsa yakalar ve alanı bir metin, tablo veya görüntüye dönüştürür. Youtube'da arama yapıp nasıl çalıştığın, neler yaptığınıı görebilirsiniz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 03.Aralık.2014
•Rep Puanı : 130014
•Rep Seviyesi :
![]()
Microsoft OneNote içine görseli sürükleyip ekleyin.
Eklediğiniz görsele sağ tıklayıp "Resimden Metin Kopyala" seçeneğine tıklayın. Kopyaladığınız yazıyı istediğiniz yere yapıştırın.
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye |
![]()
Merhaba,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine gidin. Üzerindeki yazıyı almak istediğiniz resmi mouse ile tutup google arama kutusuna sürükleyin. Sonrasında texti seçip kopyalayın istediğiniz bir kelime programına yapıştırın.
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2016
•Rep Puanı : 140162
•Rep Seviyesi :
![]() Kullandığınız programa çizgi romandaki fontu tanıtmanız gerekir.
Ondan önce fontu Windows'a yüklemeniz gerek. Yoksa yeterli bir text elde edemezsiniz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Haziran.2014
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
programlarla uğraşmak istemiyorsanız oldukça pratik bir yol var. google translate sayfasını açın, dili türkçe olarak ayarlayın ve mikrofonu etkinleştirin ve yazıya dökmek istediğiniz metni sesli olarak okuyun. translate okuduklarınızı yazıya dökecektir. oldukça tatmin edici sonuçlar veriyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlarımızın bilgilerine hayran olmamak elde değil.
Çizgi Diyarı gerçek bir hazine. Veryabsurd dostumuzun tekniği en işe yarar öneri olarak duruyor. Çok başarılı sonuç verdi. Tüm arkadaşlara teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Word of the Mute (Eng) | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 0 | 03.Temmuz.2018 21:43 |
PDF Dosyalarını JPEG'e Çevirmek Hk. | gandor08 | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 05.Aralık.2013 19:49 |
Jpeg Dosyalarını PDF'ye Dönüştürmek | gandor08 | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 0 | 11.Ocak.2013 03:08 |