Gordon Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 12

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,357
53,636
TAM 35
000-horz-vert-4.jpg



Evet bu sayıyla birlikte sevgili Profesör'ün arşivindeki Gordon Süper Albümlerinin hepsi paylaşılmış oldu.1770 küsur tek sayfalık düzenleme olarak. Maalesef işin acı tarafı bir kaç müstesna dost dışında yapılan bu paylaşımlara "tek satırlık indirme linki" gözüyle bakılması.Benim açıdan hiç bir sorun yok. Çünkü Sevgili Profesör ve Savok sayesinde ben tarama ve düzenlemesini yaptığım bu kitapları elime alıp kağıdın kokusunu içime çekerek okuma şansı buldum.Beni tanıyan dostlar iyi bilirler,paylaşımlara tek mesaj yazılmasa bile elimdekileri sonuna kadar paylaşırım.Kanıma işlemiş bir kere.Dedik ya "köyün delisiyiz" diye.Başka bir yol olamaz bizim için.Çünkü "ÇİZGİ ROMANLAR HERKESİN" diye yola çıkmış ve buna tüm kalbimizle inanmışız.Ama, evet maalesef bir de aması var.Sevgili Profesör'ün yaptığı akıl almaz fedakarlık takdir edilmeli.Binlerce liralık arşivi okumamız için bizlere açan bu sevgili can dostumuz abimize ne kadar teşekkür etsek az.Teşekkür ederim abi tüm yolladığın kitaplar ama her şeyden de ötesi sıcak dostluğun için.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,225
Tanıdığım en akıllı deli, sen çok yaşa emi. Beş paralık çıkarlar uğruna onurun, şerefin satıldığı bu dünyada halen iyi insanların varlığına inancımızı taze tutan sevgili profesör sen de çok yaşa. Bize kitapların ötesinde verdiğiniz dersleri anlayan anlıyacak birgün, onlar yeter bize. Çok teşekkürler dostlarım.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Sana katılmamam mümkün değil
tencere kapak hikayesine çok inanırım,
herkes kendi dengini sonuç itibari ile bulur.
Benzer insanlar bir arada olurlar..
Aslında genelleme yapmak pek iyi değil,
Değil ama böyle de bir maddi vakıa var.
Bizim gibi insanların bir araya gelmesi de ilginç
Bakunin yüzlerce kitabını taramış hala taramaya devam ediyor
ertuğrul, tafamus, sarkomer, kroker, rawenx, börti, Mehmet ali, büyük beyaz
algir, direnc11, panda 78 ve diğer çevirmenler aklıma gelen, gelmeyen
onlarca birbirine benzer insan
bir araya gelip zaman ve emek harcayarak
hiç bir karşılık beklemeden gönüllerini, kitaplarını
kısacası dostluklarını açmışlar..
İşte o insanlardan birisi de sevgili üstadım profesör.
Onlarca kez elinde kitaplarla gelip
alın ben okudum sizde okuyun diye dostlarına gönderdiğini gördüm..
Karşılık ne, yalnızca yorgunluk...
Muhteşem insanlar tanıdım..
Şükürler olsun demek gerek..
Şükrün yanında teşekkür de olmalı..
Sevgi ve saygılarımla..
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,875
Teşekkürü Profesör abimizden başlayalım..:D
Arşivini hiç bir karşılık beklemeden paylaşan bir insan, yüce gönüllüdür..
Taranırken kitaplarının deformasyon olma korkusu yaşamayan,herkesin okuması için gayret gösteren mütavazi insana tekrar teşekkürler...
Bu güne kadar taradığı kitaplardan hiç bir karşılık beklemeden fedakarca hatta özel hayatından zaman çalarak biz çizgi roman seven dostlarına buluşturma deliliğini:D gösteren değerli hocam ve kardeşim Mehmet Ali'ye gönülden teşekkür ederim...
Bir dolu, köyün delisi biz bize yeteriz:D:D
Nice paylaşımlara hocam...:Ğ
 

store

Yeni Üye
14 Ağu 2011
72
9
Sanki biz çok mu akıllıyız?Saat gecenin on ikisi olmuş!Daha sabahın üçü de dördü de olur.Bilgisayar başında geçip giden zamanlar.Şikayetçi miyiz? Hem "evet" hem "hayır" !Evet'ler çok ama hala buradan kopmak mümkün değil.Bilmiyorum buraya üye olup ta "yeter" diyen var mı?Hayır ise benim için bir tane.Hiç bir karşılık beklemeden bir şeyler yapan insanlarla birlikte olmayı seviyorum.Siteye kitap ekleyen arkadaşların o sevinclni görmek yetiyor bana!
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,071
Ne diyeyim; dostlar söylenmesi gerekeni fazlasıyla söylemişler.
Söylemişler ama; anlayana...
Anlamayana top tüfek az,
Hoş, artık umurumda da değil.
Az olsun, öz olsun, dost olsun...
Kıskanan kıskanmaya devam etsin.
Bizim söyleyeceğimiz yine aynı;
Dostlar için paylaşıma devam...
Gönül dolusu teşekkürler; saygılarımla...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,689
4,827
Sayfalarca kelime yazsam o kelimeleri cümleye çevirmeye çabalasam yine de tam manasıyla ifade edemem düşüncelerimi ve sevincimi aziz dostlarım.Emekleriniz hayale sığmayacak kadar büyük,karşılıksız ve fedakarane...Allah ne muradınız varsa versin şu hayır mübarek zaman dilimlerinde.Emekleriniz ve yüce özveriniz için sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum...
 

honeybadger

Çeviri & Balonlama
21 Haz 2009
62
1,871
İnsanın hayal gücünü zorlayan bu biribirinden güzel serüvenlerin hepsini inanılmaz keyif alarak okumuştum çocukken.

Kıymetini bilenler için her biri altın değerinde olan Gordon Süper Albümlerini bugünlere kadar getirip bizlerle paylaşan sevgili Profesör ağabeyimize,

ve bütün sayfaları teker teker büyük bir özenle tarayıp bizlere sunan sevgili Mehmet Ali dostumuza ve paylaşımda emeği geçen diğer dostlarımıza sonsuz teşekkürler.
 
12 Şub 2010
15,006
543,642
Sevgili Ali; dostluğunuz için asıl teşekkür etmesi gereken benim. Binlerce sayfalık kitapları el emeği göz nuru, zaman ve maddiyat sarfederek, bir de çok güzel sunumlarla tamamen karşılıksız paylaşıyorsunuz.

Kitabın yasaklanmasını hiç bir zaman onaylamadım. Ne yazık ki çok az okuyan bir milletiz. Ama okumak isteyen pek çok insanımızın da maddi sebeplerle okumak istediği kitaplara ulaşamadığı da bir gerçek. En azından bu insanlarımıza elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak gerekir.

Kitapların kütüphanelerde borsa malı gibi veya ünlü ressamların tabloları gibi mütalaa edilmesini, özel kolleksiyonlarda kıskançlıkla gözlerden uzak tutulmasını veya VIP lere mahsus kılınmasını anlamıyorum. Bu gibileri kınamıyorum ama onaylamıyorum da.

Kendi adıma kitaplarımı seve seve paylaşmak, öncelikle bunları bana lütfeden yüce Allah'a ve sonra da milletime olan borcumdur.

Çizgi Diyarında sizler gibi pek çok yüce gönüllü dostlar edindim ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Samimi düşünce ve duygum şudur ki, sizlerin emeği ve göz nuru, benim sadece kitabı temin etmekten ibaret olan katkımdan çok daha değerli ve yücedir.

Çeviri ve balonlama yaparak ayrıca tarayarak binlerce insanın istifadesine sunan dostların ( tek tek isimlerini zikredemediğim için kendilerinden özür dilerim ) emek ve paylaşım ruhu her türlü övgünün üzerindedir.
Tarama ve paylaşım yapan dostlardaki asalet ve zarafeti de hayranlıkla izliyorum.

Moderatör dostların her soruna ve soruya dikkatli ve hızlı çözümler üretmelerini de beni hep hayranlık duygusu ile şaşırtmaktadır.

Sözü çok uzattım ama yeri geldiği için söylemek istedim. İnanın hiç teşekkür beklemiyorum ama sizleri hem çok seviyor ve çok teşekkür ediyorum. Sevgiler ve saygılar sunuyorum.
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,290
4,461
Sevgili Mehmet Ali kardeşim gönül dolusu sevgiler sunuyorum.
Değerli kardeşim herbiri emek ve sabır dolu muhteşem paylaşımlarınız için saygı duyuyor ve çok çok teşekkür ediyorum.Hakikaten sizlerin herbiri birer yardım gönüllüsü gibi iyilik meleği gibi faaliyet gösteriyorsunuz,bunu görmezden gelmek sadece kitabı indirip sessizce kenara çekilmek vicdansızlık ve hatta-afedersiniz ama-görgüsüzlük.Umarım bu mesajları okuma tenezzülünü gösteren duyarsız bazı arkadaşlar utanır ve yüzleri kızarır.
Sevgili kardeşim size ve sonsuz arşivini bizlere açan değerli Profesör kardeşime tekrar tekrar teşekkürler ederim.Allah'a emanet olun.
 

süperego

Süper Üye
20 Haz 2009
1,856
158
Mars
herkes okadar güzel şeyler yazmışki bana yazacak bir şeyler kalmamış.bende delilerden gideyim.bence köyün delisi değil köyün en akıllılarısınız.akıllı olmayan insanlar sizin gibi emek verip saatlerini hatta günlerini insanlara adamazlar.bazılarına göre bu işi yapmak için deli olmak gerekir ama bence öyle değil.ne demişler körler mahallesinde ayna satma.yada körler mahallesinde tek gözlü bir insan kraldır.demek istediğim bakış açısı.benim bakış açıma görede köyün en akıllıları ve hatta en zekileri sizlersiniz.bir kez daha tüm emek ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,514
Ankara
Her teessüf dolu mesajı okuyunca kendimi suçlu hissedip bir kaç kelam etme arzusu duyuyorum ister istemez. Ben aranıza yeni katılan bir üyeyim. Burayı ilk gördüğümde gözlerime inanamamıştım; adeta kendini darı ambarında bulmuş bir horoz gibi sevindirik olmuştum :) Buraya geç katılan birisi olarak öncelikle emek vererek oluşturduğunuz arşivden faydalanmak istedim. Her linke kuru teşekkür etmek yerine "like" butonuna basıyor, yeri geldikçe de bir kaç kelam ediyorum.Müsaade ederseniz biraz doyum noktasına geleyim, sonra rahatça sohbet ederiz. Şimdilik lütfen beni maruz görün ki bu güzelliklerden daha fazla uzak kalmayayım.

Şahsen tanımadığım; ama bu güzellikleri bana ulaştırmakta emeği geçen tüm dostlara selam eder, minnetlerimi sunarım.

Muhabbetle...

EK: Maalesef megaupload sitesi kapandığı için o sitede bulunan tüm linkler ölmüş bulunmakta. Bunca emeğin siber uzayda yok olmasına izin verilememesini temenni ederim.
 

rmg69

Yeni Üye
13 Nis 2012
4
1
tesekkurler ederim beni gine ankarada hamamonunde melek sinemasinin onunde cizgiroman degistigim ve cok sevdigim gordonla bulusturdugunuz icin ...
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,131
20,696
hem arşiv geniş, profesörümüzün arşivi ,hemde siz
çok güzel taramalarla ve sunumlarla mehmetali,
ben şahsen aldığım kitapların güzelliğinden ayrıca
memnun oluyorum.teşekkür ederim.
 

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,132
8,143
İstanbul
Böyle bir köyün delisi olmaktan gurur duyuyorum.
Sevgili Profesör ve Mehmet Ali dostlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi yolluyorum.
İyi ki varsınız...
 

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,654
22,310
Adana
çizgi diyari, sanal ortamda hiç ama hiç karşilaşmadiğim kadar nezih bir paylaşim platformu gerçekten. Bu paylaşimlar binbir emekle ve çabayla gerçekleşmekte. Kurulduktan beş yil sonra, bu güzel ortama kavuştum. Bunca senedir emeği geçen kuruculara, yöneticilere ve üyelere sonsuz teşekkürler ederim. Iyi ki varsiniz...
 

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
628
1,386
Çocukluğumda en çok okuduğum kahramandı Gordon . . emekleriniz için çok teşekkürler :)
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,954
8,275
Paylaşımda emeği geçen bütün dostlara, sevgi ve saygılarımla sonsuz teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Üst