Admininden - son üyesine tüm "Çizgiliforum" üyelerine açık davet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,046
Sarıyer
Yarım kalan maceralardan bunalan; Teksas, Tommiks ve Kaptan Swing'in Amerika menşeli olduğunu sanıp bir yandan gıcık kapıp ama bir yandan da gizli gizli tuhaf bir sempatiyle seven; Kit Taylor'un Tex'in oğlu olduğunu düşünüp ne zaman gerçek bir maceraya atılacağını merak eden; Tom'un sistemle nasıl bir sorun yaşadıysa iki macerada Yüzbaşı olup geri kalan yıllarda elli bin çeşit kötü adamı kodese tıkmasına rağmen hala bi tane bile rütbe alamamasını hiç kafasına takmayan; Kızılmaske'nin az daha zorlansa hiç görünmeyen yüzünü görebileceğini sanan ve Kızılderilileri dibine kadar sevip mavi ya da kırmızı ceketlilere gıcık kapan bir dönemin çocuklarına bu duyuru, yani neden kepeklerini indirdiğini bilmediğim ama çizgiromana olan sevgilerinden hiç şüphem olmadığından en azından bir kısmının arada sırada Çizgidiyarına uğradıklarını tahmin ettiğim Çizgiliforum'un admininden son üyesine kadar tüm sevenlerine, takipçilerine, okuyucularına.

Çok azız ve her geçen gün iyiden iyiye azalıyoruz. Gelin geçmişe bir sünger çekelim, bir olalım ve en azından bizden sonra gelecek olanlara çizgi romanın Türkiye'de halen okuyanları olduğunu gösterelim.

Öyle laf olsun, akademik kariyerime bir çentik daha attırayım, herkes beni tanısın diye filan diye değil, çizgiroman okumak, okutmak ve okuyan sayısını arttırmak için yapalım bu işi.

Gelin yayıncılarca eleştirilen bu sistemin aslında çizgi romanı yaşatmak isteyen bir avuç çılgının inanılmazı başarma çabası olduğunu kanıtlayalım.

Gelin kişisel beklentilerden arınmış, hayat felsefesi çizgi roman okumak, okutmak ve yaşatmak üzerine kurulu bizlerin sesine ses, gücüne güç katın. O forum - bu site tartışmalarını bırakalım, gelin bir ucundan da siz tutun.

Gelin, alıntı çizgiromanlarınıza sahip çıkın, çizgiromanseverlere yıllardır ezberlettiğiniz nicklerinizle aynı çizgiromanları siz de paylaşın, biz de alıntıları kaldıralım.

İnternet ortamında çizgiroman paylaşımının yaşayabilmesi için birbirimize destek olalım. Unutmayalım “bir elin nesi var iki elin sesi var” deyimini kullanan bir halkız. Paylaşımlara devam edilmesi ve bugüne kadar sarf edilen emeklerin, tarayıcı başında geçirilen saatlerin heba olmaması için beraber mücadele edelim.

Haydi toplanın, Türkiye'deki en çılgın eylemini başlatalım, yeni ya da yenilenmiş dostluklarla çizgiromana yeni bir heyecan katalım, çizgiromanı yeniden tüm yurda yaymak için hepberaber bir kıvılcım çakalım, bölünerek küçülmek yerine birleşerek büyüyelim.

Sevgi & Saygı

Nadir Şinikoğlu (Gulyabani)
 

cagataykhan

Süper Üye
13 Mar 2010
567
1,240
tamamen akıl ve sağduyunun sesi bu. diline sağlık. hele ki suya yazı yazmak gibi olan şu sanal alemde, birbirimize tutunmaya çalışırken, yazarı ya da çizeri olmadığımız, maddeten sahibi olmamız dışında üzerinde hiçbir hak iddia edemeyeceğimiz elimizdeki çr'ları karşılıksız paylaşmaktan daha doğru ne olabilir? tekrar teşekkürler.
 

barışvolkan

banned
9 Kas 2011
276
541
Sevgili Gülyabani,
Bu istek,dilek,birlik beraberlik ve temennilerinin aslında her gerçek çizgi roman severinde olması gerekendir.Çok içten, samimi çağrıların yerini bulmasıyla anlam kazanır.Bu karşılıksız çizgi roman severlere çağrınızın anlaşılması dilek ve temennimdir.Her satırına katılmamak mümkün mü?
Çizgi roman sevmek ve sevdirmek bir ayrıcalıktır.Sevelim ve sevdirelim......
 

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
130
birliktelikten güç dogar misali çok iyi olur.


İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.
 

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
331
Tüm kalbimle desteklediğim davettir.
ÇizgiliForum'lu kardeşlerimizi, aramızda görmekle(şahsen) çok mutlu olurum.

Gelin tanış olalım.
İşi kolay kılalım.
Sevelim, sevilelim.
Dünya kimseye kalmaz.
(Yunus Emre)
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Çizgili Forum'da çok kaliteli insanlar vardı.Onları kendi isimleri ile birlikte Çizgi Diyarı'nda görmekten sadece memnuniyet duyarız.

AMA..

Yine o sitede kendini bilmez insanlar da vardı..

Onların Çizgi Diyarı'nda olmasından rahatsızlık duyarım.

O nedenle..

Mevlana'lık yapamayacağım!

Ne olursan ol GELME..

İnsansan GEL!
 
Son düzenleme:

samuray64

Süper Üye
17 Eyl 2009
943
1,966
28:58 E - 41:01 N
Gulyabani kardeşim, harika bir fikir ve olması gereken de bu zaten.
benim de orda tanıdığım dostum olanlkar vardı, orayı bırakınca onları da orda bıraktım.
gelen dostlar buraya uyum sağlar nasıl olsa. umarım gelirler.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Çok anlamlı bir çağrı!.. Orada yönetici sıfatında bulunmuş bir kaç şahıs hariç herkeze kapımızın açılmasını temenni ederim.. Sevgi ve saygı ile...
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Kesinlikle haklısın abi çok güzel özetlemişin olayı. Geçmişi artık mazide bırakıp çizgi romana gönül veren herkesin beraberce ve dostça ortak bir yerde buluşmamızın daha iyi olacağını umuyorum. İnşallah bu seslendiğin arkadaşlarda azcık bunu düşünürde seslenişine karşı yanıt verir.
 

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Abi güzel dilekler. İnsani ve sosyal açıdan bu tür yaklaşımların daima arkasındayım.

Ancak insanlar nette buldukları yapay statüyü (karizma, babalık, şeker kızlık, ağır abilik vs... ne isim veriyorlarsa) pek terk etmedikleri gibi bu statüye gelecek en ufak sallantılara bile çok şiddetli karşılık veriyorlar.

Şahsen bahis konusu siteden KİMSEYİ tanımıyorum ve onların özelinden konuşmuyorum. Burada da başka yerde de aynı insanlar mevcut. Nette aktif bir sosyal yaşamı olanların tahminim %70`i var olan durumlarını bozmaya yanaşmazlar.

Tabi ki dar bir alt kültür grubunun en etkili platformda toplanması en mantıklı olanıdır (bu da çizgi roman için, çizgi diyarıdır) Gel gelelim bahsettiğim konu da var... Bakalım. Ben pek ümitli değilim bu tür birleşmelerden, haksız çıkacağımı umarım.
 

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,731
1,870
Gulyabani'ye bütün yüregimle katılıyorum.
Çizgi Diyarı'ndan böyle bir davetin yapılması hem de tüm ülkeye mal olmuş bir forum tarafından.

Çizgi Diyarı üyelerinden bazıları benim gibi geçmişte Çizgiliforum'a da üye idiler. Ancak zaman içerisinde birer birer temizlediler.
En çarpıcı örneği Sevgili Kaptanımız Bakunin. Sayısız taramalarını paylaşmasına rağmen. Üyeliğini silip paylaşımlarını kullanmaya devam ettiler.
İsmi önemli olmayan çoğumuzun tanıdığı bazı kariyerini her zaman Çizgiromandan önce tutan birkaç yöneticinin dışında tüm forum üyelerini bizim forumumuz olan Çizgidiyarı'nda görmek isterim. Ne demişler birlikten kuvvet doğar.

Böyle güzel bir Çağrı'ya olumlu cevap verilmesi ve bu güzel forumun uzun yıllar yaşaması dileğiyle selamlar ve saygılar.
 

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
587
3,700
istanbul
hımm.
toplan borusu çalındığına göre yakında akın var galiba.
her şekilde ve her durumda birlik, beraberlik. amaç tek, hedef büyük.
gazamız mübarek ola.
( fonda hasan mutlucan :) )
 

barışvolkan

banned
9 Kas 2011
276
541
Arkadaşlar,
Birlik,beraberlik istediğimiz yerde o gelsin diğeri gelmesin demek onların zamanında yaptığı hala ile devam etmek demektir.Çünki o sitede sen vipsin paylaşım var digerlerine yok...Biz her çizgi roman severi burada,buranın kuralları altında görmek ister ve saygı duyarız diyerek nokta koyalım.
Sevgi ve saygılarımla.
 

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,122
Sevgili dostlarım;şimdi çizgiroman kardeşliği zamanıdır.Çoğunuz zaten değişik adlarla aramızdasınız. Sizleri çizgili forumdaki isimlerinizle aramızda görmek istiyorum ve değerli katkılarınızı bekliyorum..
 

kparker

Süper Üye
5 May 2012
157
834
sayın Gulyabani'ye katılmamak mümkün mü, çizgi diyarına üye olduğumda yazdığım imzamı tam da bunu anlatmak için seçmiştim.
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,292
4,469
Bu diyarı eşsiz yapan birçok şeyden biri de işte bu.
Ne güzel,dostça,tevazu ve samimiyet dolu bir çağrı.Sevgili kardeşim sizlerden Allah (c.c) razı olsun,herşey o güzel ve zengin gönlünüze göre olsun.
 

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,945
23,732
Kıbrıs
Çizgiliforum üyelerine açık davet.

Ben aynı nick ile her iki foruma da üyeyim.Paylaşımlarımı da her iki
forumda yapmaktaydım.Dileğim bu çağrının yanıt bulması.Adminlerden
rica ediyorum bu konuyu canlı tutsunlar.Yapılan çağrıya ne yanıt geldi
bizleri bilgilendirsinler.Çizgi roman sevenler birkaç foruma bölünecek
kadar kalabalık değiller!
 

homeric

Çeviri & Balonlama
19 Eyl 2009
338
3,202
Kütahya
Herkesin aynı çatı altında olması fikir olarak güzel ama bu forum kurulurken yaşanılanlar hakkında bilgim olmadığı için böyle bir birleşme söz konusu olabilir mi bilmiyorum.Olursa bundan mutluluk duyarım.Oradaki arkadaşlar yollarına başka bir forumda devam da edebilirler.Kısıtlama olmayıp,insanlar özgürce paylaşılanlara ulaştıktan sonra bu çizgi roman adına bu güç kaybı olmaz.Her iki ihtimalde de kazanan çizgi romana gönül verenler olur..
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,743
İstanbul
Bu gönülden çağrı için Nadir abimizi tebrik ediyorum. Böyle bir çağrı onun gibi bir çizgi roman sevdalısından, çizgi roman emekçisinden geldiğinde daha da bir anlamlı oluyor. Hepimizin hayatlarını dolduran en önemli şeylerden biri, çoğumuz için belki de en önemlisi çizgi roman. Bir dostumuzun daha önce söylediği gibi;

"Hayatlarımızdan çizgi romanı çıkarın, geriye ne kalır ki?"

Kendi adıma en keyifli zamanlarımı hep çizgi romanla haşır neşirken geçiriyorum. Nadir abi gibi benim de temel isteğim, çok sevdiğim çizgi romanın sürekli zenginleşmesi. Eminim hepimiz aynı isteği paylaşıyoruz. Dostlarımla internet üzerinden ya da yüz yüze görüşmenin, bir masada oturmanın, birlikte çizgi romanı paylaşmanın hazzını başka ne verebilir ki? Gelin bu çağrıya yanıt verin dostlar. Bir birimize o kadar ihtiyacımız var ki... Gelin birlikte büyütelim, zenginleştirelim çizgi dünyamızı.

Bir araya gelmek, bir arada kalmak zordur. Ama bu kez ortada kuvvetli bir yapıştırıcı var; çizgi roman.

Bu gönülden gelen çağrıya kulak verin dostlar!
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,877
NeverLand
Tek bir forum olarak da değil, tüm çizgi romanseverlerin bir araya geldiği bir çatı olarak tek adres olmak hepimize güç katacaktır. Bizi tanımayanların tanıması, tanımadıklarımızı tanımak için güzel bir çağrı bu. Umudum pek olmasa da umarım bu çağrıya ses verenler olur.
 

SalamanderBora

Yeni Üye
21 Ağu 2011
7
7
Nadir bey'in çağrısı zamanlama olarak doğru, içerik olarak samimi olmuş. Şahsen herşeyin tek bir forumda toplanmasındansa bir kaç forumun olmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama şu anda açıkta kalmış olan arkadaşlar yeni bir oluşum içine girmeyecekse burada olmaları zenginlik katacaktır.

Bir de önerim var. ÇD'ında kolay kolay kimsenin forumdan uzaklaştırılmadığını biliyorum. Yine de banlama meselesi net olarak kurala bağlansa burasının daha güven verici bir ortama dönüşeceğini düşünüyorum. Forumlar büyüdükçe yönetime çürük elmalar da karışıyor doğal olarak. Bu her yerde böyle. Dolayısıyla 5 yönetici olduğunu varsayarsak, bunlardan 3'ünün uzlaşmadığı kimsenin banlanamaması, şahsi kaprisler yüzünden insanların kovulmasının önüne geçecek, herkes kendini daha demokratik bir ortamda güvende hissedecektir. Ya da Disiplin kurulu gibi bir oluşum kurulabilir, mesela 10 üyeli. Bunlar da kararı verebilir. Çok ağır hakaretler eden bir üye varsa oylamaya kadar geçici olarak banlanabilir.

Aslında Bakunin'in yöneticilik gücünü kötüye kullanacak bir insan olmadığını konusunda kaniyim. Fakat iki forumun savaşında pek çok insanın canının yandığı bir gerçek ve kimse belirsiz süreçler içinde emeklerini tekrar ziyan etmek istemeyebilir haklı olarak. Ban konusunda bu tarz bir adım atılmasının olumlu olacağını düşünüyorum.

Sadece bir öneri.
 

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
331
Dawn sadece provake etme amaçlı gelmiş. sözlerini ciddiye almaya bile gerek yok.

Forumlar büyüdükçe yönetime çürük elmalar da karışıyor doğal olarak. Bu her yerde böyle. Dolayısıyla 5 yönetici olduğunu varsayarsak, bunlardan 3'ünün uzlaşmadığı kimsenin banlanamaması, şahsi kaprisler yüzünden insanların kovulmasının önüne geçecek, herkes kendini daha demokratik bir ortamda güvende hissedecektir. Ya da Disiplin kurulu gibi bir oluşum kurulabilir, mesela 10 üyeli. Bunlar da kararı verebilir. Çok ağır hakaretler eden bir üye varsa oylamaya kadar geçici olarak banlanabilir. ında Bakunin'in yöneticilik gücünü kötüye kullanacak bir insan olmadığını konusunda kaniyim. Fakat iki forumun savaşında pek çok insanın canının yandığı bir gerçek ve kimse belirsiz süreçler içinde emeklerini tekrar ziyan etmek istemeyebilir haklı olarak. Ban konusunda bu tarz bir adım atılmasının olumlu olacağını düşünüyorum.

Sadece bir öneri.

Bu nasıl bir öneri Allah aşkına?
Yönetim kadrosunda ki çürük elmalar kim? haksızlık yapılanlar kim?
açık açık hakaret ediyorsun.

sorun olmayan birşeyi, sorun gibi gösteriyorsun.
Diyar'ın kuralları zaten var. uymayanlar atılmalı. ama gel gör ki hoşgörü yüzünden, anarşi bile çıktığını biliyorum diyar'da.

güven vermekten bahsediyosun.
neyin güveni verilecek? vip sistemimi var burda?
güven sorunu vipli yerlerde olur. burda zaten herkes eşit.
onlar ''aman vipliğim yanmasın, aman linkleri göreyim'' diye zırlayıp dururlar.
burada ise böyle sorunlar yok. zaten güven ortamı var.
hatta fazla bile güven ortamı var.
kitap paylaşımına, yorum olarak küfür eden adamı bile gördüm.
bence şansını zorlama yani.

10 kişilik kurul toplansın, çok ağır hakaret edenler geçici banlansın nedir abi? nasıl bir ruh hali bu?

çok ağır hakaret nasıldır mesela?
birisi;
senin ananı bacını soyunu sopunu... diye saydırınca bu ağır dereceye mi girer, yoksa çok ağır dereceye mi?
yoksa ''eşiktekini beşiktekini'' diye devam ederse mi 'çok ağır' hakaret kavramına girer.
En hafifi nedir mesela. hafif tarz küfürle yırtabiliriz mesela. :)
 

SalamanderBora

Yeni Üye
21 Ağu 2011
7
7
Grifit okuduğunu bile anlamadığın belli. Üslubun da çok seviyesiz. Saçma sapan bir mesaj atmışsın. Bundan sonra ne dersen bir fazlası sana diyerek konuyu terk ediyorum.
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,991
13,508
Sayın SalamanderBora'nın teklifi hemen baştan reddedilecek bir teklif değil. Kaldıki bunu teklif ederken de kimseye hakaret kastı olduğunu anlamadım ben. Sonuç itibariyle bu bir tekliftir ve değerlendirmesi gerekenler değerlendirirler. Hiç bir zaman kraldan çok kralcı olmayalım. Burayı kuran arkdaşların iyi niyetli olduklarını birçok kereler gözlemledim. Diğer forumla hemen hemen aynı dönemde buraya da üye oldum. Ancak tercihim buradan yana oldu. Bunun sebebi daha özgür ve kısıtlamasız olmasıydı.
Birbirimiz kırmadan, aşırı korumacıya da saldırgan ya da aşırı başka ne varsa o olmadan seviyeli olarak tartışmaya ve fikir alışverişi yapmaya devam edelim.
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,292
4,469
Ben tüm mesajları okudum,özellikle dawn'ın mesajlarını ikişer kez okudum,ve sevgili grifit ile aynı sonucu çıkardım.Sorunsuz,harika ötesi bir diyara sorun katmaya gelmiş bir provakatör imajı uyandırdı bende,yanlış düşünüyor olabilirim ama bende uyandırdığı bu işte ne yapayım ki.Yok,Hazreti Savok;yok Büyükbeyazı şutla.Ne bu yaa.
Bana,önceden yerini yapma ve kendine yönetimde bir yer bulma adına yapılan planlı bir davranış biçimi ve fesat sokma gayreti olarak geldi bunlar.
Belli ki dawn ile tanışıyor arkadaşlarımız,aralarındaki diyaloğa bir yorum yapmak ta bana düşmez belki ama diyaloğlar özelden değil de buradan yapıldığı için mesaj yazma cesareti buldum kendimde,yine de yanlış düşünüyorsam affola.Ama düşündüklerimi yazmasam da içim içimi yerdi,herkese iyi akşamlar dilerim.
 

samuray64

Süper Üye
17 Eyl 2009
943
1,966
28:58 E - 41:01 N
ister blackbishop, ister bir başkası yada diğer forumdan bir yönetici olsun
çizgi roman adına olumlu bir şey yapan herkes, aynı yolda giden dostlardır, kardeşlerdir.
tarama yapan bir çok dostun çr leri arşivlerde duruyor, tarayanı ister sev ister sevme.
önemli olan paylaşılandır.
buna göre düşmanlık ve düşmanca yazılan her şey, bu forumu başka bir forumu yada daha sonra
açılacak bir başka forumu da etkileyecektir.
şu sıcak günlerde serinletici yazılar yazalım lütfen.
 

kronos_55

Aktif Üye
23 Şub 2010
436
89
çizgili forum yıllarca biz çizgiroman sevenleri dışladı nasıl mı? gold üyelik istedi veya kaydolduk bizi kabul etmedi bana göre forumlar gold ffilan olmamalı herkes yararlanmalı tıpkı burdaki gibi eğer bu site de bunu yapacak olursa yani gold platin vs.. üye olursa çok okuyucucu takipçi kaybeder bu site böyle iyi
 

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Artık bir takım olayların aşılması gerekli , çizgiliforumun içine düştüğü durum gerçektende üzücü dağılanlar burada da devam edebilir yada yeni adreslerinde! devam edebilir önemli olan eskiye sünger çekilmesidir çünkü bu dağılma virüsü bulaşıcı olabilir
 

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,326
istanbul
sorunuz cevapsız kalacak sanırım. bend ebir cevap var gibi.
dawn'a gelen son mesaj ile size yanıt vereyim madem merak ettiniz.
(umarım şimdi de çf ile iş birlikçi olduğum söylenmez.)

"Gidişatı hoş bulmuyoruz tabi ama şahsen çok da durmuyorum üzerinde. Oyunu kuralına göre oynuyorlar ve maalesef ahlak filan kurallar arasında değil. Neyse geçmiş zaman.. ben affettim herkesi.. tabi af, unutmak demek de değil!

En iyisi ne fazla takmak, ne de fazla kasmak.. her şey olacağına varıyor.. ÇD’de kendi yolunda ilerler, kendi yücelişini hazırladığı gibi kendi çöküşünü de hazırlar.. her şey doğar büyür ve ölür.. kaçınılmaz bu, biz tadını çıkaralım, seyir keyfini bozmayalım..

Kalın sağlıcakla.. buralardayım.. "
 

Önder Atar

Çeviri & Balonlama
1 Tem 2012
95
1,276
Umarım, böyle bir birleşme umarım "vip üyelik" sistemini kapsamaz:)

Böyle sistemler korsanlığın ruhuna ihanettir.

Neden korsanız? Manifestomuz ne?

Sanat eserleri pazarda satılan bir mal olduğu için. Sanatçılarla aramızda, onların ürettiklerini bize satarak sanatçıların kazandığının on katını kazanan parazitler olduğu için. Kurdukları piyasada onlarla çalışmadan, sanatçıların eserlerini bize ulaştırması imkansız hale geldiği için. Sattıkları eserleri üreten sanatçıdan çok, onlar ünlenip televizyon ekranlarını, magazin sayfalarını doldurdukları için. Oluşturdukları pazarda, sanatçıları kendilerine mahkum ettikleri için.

Sanat tüccarları olmasa da sanatçılar eserleri üretir ve onları tüketenler bu eserlere ulaşabilir. O zaman sanat eserleri bu kadar pahalı olmaz. O eserlere ödediğimiz ücretin içinde milyar dolarla oynayan yapımcı firmaların kasasına giden miktar olmaz.

Korsan Partisi'nin araştırmasına göre satılan her bir sanat eserinden vergiler hariç elde edilen gelirin yalnızca ortalama %10'u sanatçının cebine gitmektedir. O da ilk baskıda.

Bir grup insanın, sanatçıların ürettiği eserleri, sanat tüccarlarını by-pass ederek insanlara ulaştırırken bundan maddi ya da manevi menfaat sağlamaya çalışması korsanlığın ruhuna tam anlamıyla ihanettir.

220px-Piratpartiet.svg.png
 
Son düzenleme:

alexs

Yeni Üye
27 Mar 2009
37
49
slm,
günlerdir yazilanlari okuyorum ve yine sil bastan basami dönüyoruz sorusunu sormadan edemiyorum.bu foruma üye oldugumdan bu yana her halde ilk yazisim.cünkü yazmayi gerektirecek cok önemli bir olay olmamisti bu güne kadar.ama bazi arkadaslar gecmiste yasananlari cok iyi bilirler.sen bakunin bu iste en cok kaziklananlarin basinda gelenlerdensin.her kurulustan sonraki ayagi kaydirilan ve yeni bir olusum baslatmak icin cirpinan sen deyilmisin buna ragmen bir defa daha ayni aciyi duymak istiyorsan buna söyleyecek bir sözüm olamaz.ama benim bu yastan sonra inaninki bir seyler yazip tepeden inmeye calisanlara sitem etmeye bile dilim varmiyor.bu catinin altina girmek isteyen her keze kapilar acik olmali ama ayni hüsrani bir daha yasamamak icinde gözler acik olmali.
kalin saglicakla.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,044
75,439
hiçbiryerde :)
Ben mi yanlış düşünüyorum,
burası siyasi bir parti değil,
kar amaçlı bir ticarethane değil,
keyif almaktan başkaca bir getirisi de yok,
e bu çekişme niye?
tamam yönetici,vip falan olmak insanların gururunu okşayabilir,
emek vermeyen insanların tesisimizin imkanlarından yararlanmasını istemiyor olabilir bazı arkadaşlar,
bazen düşündüğümüzün tersi kararlar alınabilir(her karar birilerine ters gelebilir),
burada ''asgari müştereklerde''(veya ortak noktalarda) buluşulur,kural bu.
sonuçta bir forumuz biz,herkese açık ve burada bir tarlada bir bahçede
gezinip istediğimiz meyveyi koparıp yiyebiliyoruz,temiz havayı ciğerlerimize çekip çimenlerde uzanıyoruz,
yönetici arkadaşlar da çalışıp didinip onu ayarla bunu düzelt,link yenile
uğraşıp duruyorlar, yazık.:Ğ (pardon benim de rengim kırmızıydı :S
ama beni arkadan ittiler,çaycı olarak çalışıyorum şimdilik)
yani hepsi bu,ben anlamıyorum ''paylaşma'' dışındaki konuları...





.
 
Son düzenleme:

rcihan71

Aktif Üye
24 Eyl 2009
354
709
Çizgiliforum'un ilklerinden,naçizane Altın seri paylaşımlarını ordabaşlatmış biri olarak şunu söylemek isterim.İlkönce çf'daki paylaşımlarımızı burda gördüğümüzde hafiften garipsiyordum ama daha sonra nette ilk taranmış çizgiromanı gördüümde yaşadığım sevinci hatırladım,dedim ki amaç paylaşmak,sadece insanların yüzünü güldürüp sevindirmekse herkes okusun kardeşim dedim :) daha sonra diyar büyük aşama gösterdi,müthiş paylaşımlar yaptı,harika bir arşiv oldu burda.Burda uzun süredir varım,mazeret değil ama vakitsizlikten dolayı sadece tüketici konumundayım,ama hiçkimseden de tepki almıyorum bu nedenden dolayı..Burası demokrasinin beşiği :) eski kaliteli dostların buraya gelmesinden sevinç duyarım.
Çizgiliforumun tadını kaçıran hayatla problemli,sorunlu yöneticilere dikkat etmeliyiz derim ben.Burayı iyi korumalıyız,.....(edit)..... vs bunlar kendi egoları için koskoca çizgili forumu perişan ettiler.Ukalalık olarak addedmezlerse yöneticilerimizden, bu kişilerin başka isimlerle buraları karıştırmalarına mahal vermemelerini rica ediyorum.Haddimi aştıysam kusura bakmayın,bu forum önemli benim için.....
 

bahadirhan

Yeni Üye
14 Ara 2011
8
6
değerli yönetici arkadaşımızın yaptığı gerçekten alicenap ve samimi bir davranış..ancak eski bir cf üyesi olarak şuna inanıyorum tersi bir durumda aynı davranışı onlar sergilermiydi. pek zannetmiyorum.gerçi aralarında çok değerli xbülent,palio gibi insanlar var ancak yapılan samimi çağrıya rağmen forumun geneli değil ama yönetim seviyesindeki insanlar buranın ahengini bozacaktır. içeriğini bilmediğim eskiden kalan hesaplar, yönetim çatışmaları, fikir ayrılıkları korkarım bu forumun da sonunu getirir.dolayısıyle bu çok iyi düşünülüp, yönetimdeki arkadaşların da çok soğukkanlı hareket etmesi gereken bir konu.

çizgili forum daki yöneticiler kendilerine göre bir dünya kurmuşlar.viplik denilen bir ucube yaratmışlar.aralarına kolay kolay kimseyi almıyorlar. insanların emeğini çalıyorlar demeyeyim ama insanların emeğinden faydalanıyorlar. ben orada çok haksızlığa uğradım. anlatayım kararı siz verin.çizgi roman çok sevmeme rağmen orada sinema bölümüyle ilgileniyordum. hiçbiryerde bulunmayan günyüzü görmemiş onlarca filmin türkçe dublaj ses dosyalarını foruma koydum ancak bu kadar emek vermeme rağmen bir çizgi roman dahi indiremedim. yöneticilere bir çok mesaj atmama rağmen sonuç değişmedi hep viplik duvarı karşıma çıktı. en sonunda foruma ağır bir yazı yazdım bu kadar emeklerime rağmen forumdan bir çizgiroman indiremedeğimi, ancak hiçbir emek vermediğim bir katkıda bulunmadığım çizgidiyarından bütün romanları indirdiğimi ve bunun utanılacak bir durum olduğunu belirttim.tabii mesaj yayınlanmadı ama bu durumdan dolayı üyeliğimi iptal etmediler. üyeliğimi tafamus arkadaşımız bilir başka bir sinema sitesine üyeliğimden dolayı iptal ettiler.

fazla başınızı ağrıtmadan sonuç olarak çf un üst yönetimi yeni sorunların başlangıcı olacaktır. bunlar şahsi görüşlerimdir karşılıksız faydalandığım bir foruma olan gönül borcumdur. başınızı ağrıttığım için özür dilerim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst