![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 177092
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamlar, forum ahalisi...
Benim de yaptığım gibi güncel yayınları aylık olarak takip eden arkadaşlarımız mutlaka vardır. Şimdi haberler... Geçen ay içerisinde Gerekli Şeyler'in başlattığı "Zam Bombardımanı" kasırgası, bu ay Marmara Çizgi, Çizgi Düşler, Presstij ve daha birçok yayınevini de içine alarak ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor... İşin şakası bir yana; tüm yayınevleri neredeyse % 100'e varan zamlarla bizleri şoke etti. Tüm kitaplar, iki misliye varan zamlarla dudak uçuklatıyor. 13 TL'den satılan Mangalar, en düşük 22 TL oldu. 20-25 arası comicsler, en düşük 38.50 TL oldu. 30-40 arası comicsler en düşük 70-80 TL arası oldu. Gerekli Şeyler'in bazı ciltlerinin etiket fiyatı 100 TL. % 30 gibi bir ek indirimle 77 TL'den satılıyor. Marmara Çizgi'nin en sevdiğim serisi olan Örümcek Adam ciltleri, maalesef 55-65 TL arası oldu. Allahtan 30'luk serinin bitmesine 1 cilt kaldı. Onu mecburen alacağım. Ama diğer yayınlar için aynı şeyi düşünmüyorum artık mecburen. Çünkü bu fiyatlarla kitap alıp okumak resmen "Utopia!" Scott Summers beni de alır mı acep oraya? Bol çizgi roman dolu günler dilerim... Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa... Her nasıl alınıyor ve okunuyorsa... Güzel forumlar! Ücretsiz kitaplarımızın tadını çıkarın!!! % 100 ÜCRETSİZ!!! Konu Dindar Diker tarafından (07.Ocak.2022 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 177092
•Rep Seviyesi :
![]()
Fumetti grubu olan Lal ve Hoz Comics'e henüz bakma fırsatım olmadı.
Ama onlarda da bir zam olma olasılığı muhtemeldir diye düşünüyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 15.Şubat.2016
•Rep Puanı : 15022
•Rep Seviyesi :
![]()
dostum. Bak yeminle büfeye gittim 20tl uzattım sigaramıaldım. para üstü bekliyorum. birde 3 tldaha istedi.
demem oki 1 sigarayı bıraktım. 2 kitaplarpahalı değil.kagıt cok pahalı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2011
•Rep Puanı : 40686
•Rep Seviyesi :
![]()
Kağıdın hammaddesi wood pulp ihtiyacının %95'i ithal edilidiği sürece, hem yabancıların biçtiği fiyat etiketlerine, hem de dolar'daki değişime göre, kağıt ve dolayısıyla kitap fiyatları artacaktır.
Üretmiyorsan, ithal edeceksin.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
49 yaşımdayım hayatımda bu kadar berbat bir dönem yaşamadım çocuktum 80 darbesini ve öncesini çok iyi hatırlarım o zamanları bile arar oldum (olduk) bizim insanlarımız değil hükümeti destekleyen kişiler ütopik veya bilim kurgu gibi gelebilir ama uzaylı bir ırk beyni gelişmemiş insanların beyinleri zaptetmiş sanki gerçekten tuhaf durumlar oluyor yola köprüye tapanlarmı ararsın hastane fetişlerimi ararsın ayağında yırtık ayakkabısına bakmadan milyar dolarları cukkalayanları desteklemek için kendini parçalıyor bunlar hiç normal değil 60 70 80 yaşındaki adamcıklar kadıncıklar yollarda sabi sübyan çocuklar ile kavga ediyorlar hiç utanmyıyorlar bu ne kepazelik bunları normal insanlar kesinlikle yapamaz ..kesin uzaylı bir ırk bunlar.okuduğunuz için teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Yoo, bence ülkemiz gerçekten çok ucuz, benzin 1 dolar değil, yurtdışında 30-40 euro olan kitaplar bizde 6-7 euro, markete gidiyorsun arabayı ful dolduruyorsun verdiğin para 30-35 doları geçmiyor, valla ucuz...
Bizdeki sıkıntı maaşlar TL, ah bir euro, dolar üzerinden para kazansak var ya, bu ülke kadar ucuzu yok... İnanmıyorsanız ucuzluğu Bulgarlara sorun... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]()
Yaşasın cbr o zaman...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Kasım.2017
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bi arkadaşım yurtdışına çalışmaya gitti,geçen konuştuğumuzda hasbelkader 2 sene daha burada çalışsam (beyazyaka) ülkeye döndüğümde ömür boyu çalışmadan yaşayabilirim gibi bir laf etti. belki ütopik bir konuşmaaydı ama gelinen nokta özetle bu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlar zamlar gayet normal. Etin 150 tl, mazotun 14 tl olması da normal. Anormal olan, almanız gereken ücretin yarısını bile almıyor olmanız.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben zaten hep 50 liralık alıyorum.
![]()
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"#Tarih", "Postkes", "Kafa Bi Dünya..." Dergileri Hakkında | direnc11 | Duyurular | 3 | 20.Ocak.2020 22:32 |
Barış Manço "Sakla Samanı" ve Ayşegül Aldinç "Sorma" Plakları Çıktı | Lami Tiryaki | RETRO / Yerli Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 0 | 22.Temmuz.2018 01:08 |
"Büyücü Goşa" ile "Camoka" karakterlerinin görsellerine sahip olan var mı? | Baltimora | Genel Duyurular | 17 | 29.Kasım.2017 22:58 |
THOMAS OTTT: "R.I.P" "Cinema Panopticum" "NUMARALAR 73304-23-4153-6-96-8 Özel Albüm | Büyülü Dükkan | Büyülü Dükkân Kitabevi | 1 | 31.Ağustos.2013 19:07 |
Özel Kaptan Swing "BRİK", "FARGO", "KAMORRA" Listesi | savok | Kaptan Swing | 0 | 17.Ocak.2013 01:07 |