'Gelişim Oxford' İngilizce Dil Öğretim Ansiklopedisi 1

dişlivida

Süper Üye
11 Nis 2010
1,119
4,535
Gelişim Oxford Dil Öğretim Ans.1





Gelişim oxford toplam 200 ders bu 200 ders 100 fasikülde toplanmış. Her klasörde ses dosyalarıda var. Daha önce başka sitede galiba 48. Sayıya gelirken yükleyen kardelen rumuzlu arkadaş birden bire sesi soluğu kesildi. Herhalde kendisine bir şey oldu hiçbir haber alınamadı. 48 den sonra ben elimde olan bu ansiklopediyi taradım yükledim. Yani yarısı bana yarısıda kardelen rumuzlu arkadaşa aittir.inşallah bir aksilik olmazsa hepsini sırası ile yüklemeye çalışacağım. sonra derece faydalı bir eser.biraz gayret sarfeden ingilizceyi yeterli seviyede öğrenebilir küçük bir ipucu türkçe metinleri ingilizceye çevirmeye çalışmak daha iyi sonuç veriyor . İçinde her dersin ses dosyası da var. talep görürse sitede paylaşırım.
 
Son düzenleme:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,203
4,979
İlgi ve talep görmez mi hiç?

Benim elimde hala tüm kasetleri ve ciltleri mevcut olmasına rağmen, dijital ortamda da bunları arşivlemek ilgimi çeker.

Bu ansiklopediyi, taa çıktığı yıllarda, her hafta bir fasikül alacak şekilde tek tek biriktirmiştim. Sonra da bayilere cilt kapakları gelmişti. Onları da alıp, 5 cilt olarak ciltletmiştim. Kasetleri nasıl edinirdik hatırlamadım şimdi. Onlar da 5 sayıda bir derginin paketinden çıkardı sanırım.

Artık teyp cihazı bulmak, bugüne kadar saklamış olmak da ihtimalen düşük olduğu için kasetlerini dinlemek de zordu. Bunları da içine koymuş olmanız bulunmaz bir imkan. Bu eğitim seti, hem konuları, hem Lovat ailesini anlatan birleşik hikayesi, hem de soru, testleriyle, bulmacalarıyla, çizgi-romanlarıyla son derece güzel bir İngilizce eğitim setidir. Tavsiye ederim.

Sevgili dişlivida. Öncelikle bu esere emek veren sana ve kardelen rumuzlu arkadaşa teşekkürler.

Madem tüm 100 fasikül de zaten hali hazırda taralı ve sesleri toplanmış hazır bir şekilde duruyor;
o zaman ilgi gördükçe yavaş yavaş değil de; hatta belki kapaklarını da yüklemekle de uğraşmadan, belki de böyle beşer beşer paketler halinde, paylaşmayı hızlandırıp, tüm projeyi senin de sıkılmana mahal vermeden tamamlarsın teklifindeyim.
Yarım kalmasın diye.

Tekrar teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Konu İngilizce eğitimi olunca her zaman rağbet görür Üstadım. Şayet bu eğitim serisini de tamamlarsanız çok büyük bir iş görmüş olursunuz kanımca. Sizlere şimdiden kolay gelsin. Bu arada umarım Kardelen arkadaşımızın başına kötü bir şey gelmemiştir.
 

mfyrat

Yeni Üye
21 Ağu 2010
37
69
Emeğiniz için ellerinize sağlık ve çok teşekkürler. Yalnız ben 1 ve 3'ü indirdim Cdisplay formatında yüklendi ama dosyalar açılmadı. Acaba farklı bir şekilde mi denemem lazım? Tekrar teşekkürler.
 

dişlivida

Süper Üye
11 Nis 2010
1,119
4,535
mfyrat sende bir yanlışlık olmalı, çünkü şimdi denedim gayet güzel.. istersen bir daha dene, cdisplay formatında olması mümkün değil. cdisplay cbr için bildiğim kadarı ile..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mfyrat

Yeni Üye
21 Ağu 2010
37
69
Bende direk Cdisplay formatıyla açmaya çalışıyor. PDF veya diğer dosya açma şekillerini deneyebilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mfyrat

Yeni Üye
21 Ağu 2010
37
69
Biraz karışık yolla ile olsa da açmayı başardım, tekrar teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst