FM - Müzik Dünyası

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
Kool & The Gang
The Millennium Collection
2000


4d333234333038.png


Albümü dinlemek ve izlemek için lütfen

Gelin sizleri 1964 yılında kurulmuş olan Soul, Funk, Caz ve disko müziğin krallarından birine götürelim. Eminim ki her birimizin hayatında Kool & the gang'in bir anısı, bir izi vardır. Hangimiz Ladies' Night ve Celebration şarkıların eşliğinde deliler gibi diskolarda tepinmemiştir ki? Hangimizin Joanna ve Cherish parçalarında romantik anlar yaşamamıştır ki? Hadi hep birlikte tekrar bu anıları canlandıralım.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Üstadım sizin bu siteye bayıldım. Dolu dolu bir yer.. Bu arada videoların altına şarkı sözlerini eklemeniz çok güzel olmuş.. Ben de zamanında Çizgi diyarımızın nostalji kısmına açtığım; "Kool & The Gang" topicine buranın linkini vereceğim.. Eminim ki bu linkten sitenize ulaşan Kool&The Gang hayranları buna çok sevinecektir..

http://www.cizgidiyari.com/forum/80...16412-cukulata-renkli-grubumuz-kool-gang.html
 
Son düzenleme:

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
Üstadım sizin bu siteye bayıldım. Dolu dolu bir yer.. Bu arada videoların altına şarkı sözlerini eklemeniz çok güzel olmuş.. Ben de zamanında Çizgi diyarımızın nostalji kısmına açtığım; "Kool&The Gang" topicine buranın linkini vereceğim.. Eminim ki bu linkten sitenize ulaşan Kool&The Gang hayranları buna sevinecektir..

Evet sevgili arkadaşım, benim de severek takip edip takıldığım bir bölümdür. Şarkı sözleri de videoların altında olması birçok ziyaretcimizin olumlu yorumlarına neden oldu. İkinci adım: ses ve görselliği birleştirerek şarkılar okunduğunda bir "curser" ile sözlerin üzerinden otomatik ve senkron bir şekilde ilerliyor olması olacak inşallah. Bu şekilde sözleri takip etmek çok eğlenceli ve daha kolay olacağını düşünüyorum. Övgüleriniz için ayrıca sonsuz teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst