altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
Onursal Üye

altay1944 altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 21 to 30 of 36
  1. kartal
    03.Eylül.2011 02:34
    kartal
    Sevgili kardeşim ben 24-09-1955 Konya doğumluyum.1977 Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdim.1994 yılında,çalışmakta olduğum Konya Gazi Lisesindeki görevimden istifa ederek dershaneye geçtim ve şu an Konya Büyük sistem Dershanelerinde Matematik öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Allah (C:C) izin verdikçe,ayaklarım yere bastıkça da çalışacağım.Çünkü işin maddi boyutu bir yana,gençler ile beraber olmak hakikaten keyif veriyor ve işimi de seviyorum.Bu site ve sizler beni inanın çok ama çok mutlu ediyorsunuz.Burayı,sanki kendim kurmuşum gibi seviyorum.Türk Sanat müziği ve çizgi roman benim zevklerim,bir de Beşiktaş taraftarıyım ama bir fanatik değilim.Evli ve üç çocuk sahibiyim ve 1 Nisan 2011tarihinden beri de dünyanın en mutlu dedesiyim.İşte kısaca ben buyum,inşaallah sizlerle birlikte olup bir çay içmek,bir yemek yemek,oturup sohbet etmek şansı da bulurum.Değerli kardeşim sevgi ve saygılar sunuyorum,hoşçakalın,en iyi geceler sizlerin olsun.
  2. büyük beyaz
    16.Şubat.2011 00:54
    büyük beyaz
    linkleri Ç.Ü.K (çok ünlü kişi )üyeler görebilir) ben hepsini bulurum rahat ol 1-2 gün müsaade..
  3. büyük beyaz
    16.Şubat.2011 00:38
    büyük beyaz
    http://www.comicvine.com/the-rook/49-26927/

bu vatandaşın çok eseri var bilinen yakında gönderirim..)
  4. Colinmccay
    07.Şubat.2011 19:56
    Colinmccay
    Kargoyu yarına vermeme kızmazsın umarım dostum.
  5. devrim
    05.Ocak.2011 00:45
    devrim
    kusura bakma. yanlış anlamışım seni. senin hatan yok. linkler alıntı olduğu için dolayısıyla tabiiki sen yüklememiş oluyorsun. bu yanlış anlaşılma için kusuruma bakma.başarılarının devamı dileğiyle, saygılarımla
  6. Colinmccay
    01.Ocak.2011 17:15
    Colinmccay
    Paylaşımlara teşekkürler dostum. Kapaklarla vakit kaybetme onlar bende. Bu arada gözün aydın
    John Doe serisine kavuşmuşsun.
  7. tafamus
    25.Aralık.2010 23:22
    tafamus
    selam altay abi arkeolojiyle uğraştınızmı
  8. Colinmccay
    19.Aralık.2010 02:02
    Colinmccay
    Belki ileriki günlerde süpriz yapabilirim Factor-V serisinde.
  9. Colinmccay
    19.Aralık.2010 01:34
    Colinmccay
    Üstadım Star Comics grubundan Factor-V'nin paylaşımları senin kaynaklarda mevcutmu?
  10. tafamus

Hakkımda

• Signatürü
    Yarabbi bildir de
    ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
    ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Dün 19:07
  • Tavsiye Puanı: 4

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 32

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
altay1944'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
https://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/214-altay1944

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22