altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
Onursal Üye

altay1944 altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 11 to 20 of 36
  1. bes5uc3
    06.Eylül.2013 22:03
    bes5uc3
    Değerli Altay1944,

İlginize çok teşekür ederim. Zamanının ruhunu taşıyan paylaşım yönümüzü belirtmeniz elbet yazışma iletimi için bir bağ ve bağıntılı olmanın ortak konusudur.

Bu alanda geleceğe dönük tasarılarınızdan söz etmenize de çok sevindim. Lütfedip bilgilendirdiğiniz için sizi samimi bulduğumu itiraf etmeliyim. Söz konusu eserlerin elinizde olmaması biz çizgiroman severler için bir kayıpsa da, önemi yok. Selamlaşan dotluklar sağolsun ve kazansın. Çok teşekür ederim. Selamlarımla...
  2. bes5uc3
    06.Eylül.2013 16:38
    bes5uc3
    Şuna da eminim ki dijital ortamda saklanabilir bir karaoğlan koleksiyonunuz olmalı.

Hiç okumadığım, aşagıda adı yazılı karaoğlan maceralarına sahipseniz, lütfen açık paylaşın.

1-Tuman Bay'ın Gelini
    2-Camoka'nın dönüşü
    3-Kara Panter
    4-Ulla Hanın Gazabı
    5-Kaplanın Adaleti
    6-Kafkas Çiçeği
    7-Kızıl Tuğun Öfkesi
    8-Alagonyanın İntikamı
    9-Deniz Ejderi

Özelden rahatsızlık verdiğimden ötürü özür dilerim.

Selam ve saygılarla.
  3. bes5uc3
    06.Eylül.2013 16:36
    bes5uc3
    Merhaba,

24.08.2013 Tarihli paylaşımınıza, 26.08.2013 tarihli bir teşekür yazısı yazıp devamla ; ... Eğer anılan maceralara sahipseniz, vakitçe müsait oldukça paylaşıma verbilmeniz sanırım koleksiyonerleri ve özellikle arşiv olan Çizgidiyarını ve paylaşımcılarını gönendiren bir paylaşım olur." diyen isteğimi belirtmiştim.

Elbette bir zorunluluğunuz yok ama, ne evet ne hayır demeyerek konuyu daha ilginç kıldınız.
    Size ilk teşekür yazımda siz bir karaoğlan cildini bozup bunları taradığınızı söylemiştiniz. Bende buna bir üzülen oluşla teşekür yazısı yazmıştım.

Çünkü gençlik yıllarımda biriktirdiğim ama sonra da bir şekilde kaybettiğim dergilerde bir kırışmayı bir baskı silikliğini dahi yeni bir dergi alarak değiştiğimi hatırladıkça dergi biriktirme duygunuzu derinden hissetmiştim.

Devamı var
  4. Tsubasa
    01.Eylül.2013 22:01
    Tsubasa
    Hocam selam, CTRL tuşu basılı iken farenin tekerleğini yukarı aşağı oynatmayı dener misiniz?
  5. tokgoz32
    13.Mayıs.2013 22:40
    tokgoz32
    sevgili altay1944, iyi akşamlar, Isparta'nın neresindensin, ben Yalvaç'tayım.
  6. barışvolkan
    14.Mart.2013 16:39
    barışvolkan
    Çok teşekkürler sevgili arkadaşım.Sevgi,dostluk,çizgi roman kazansın.Niyetler hep iyi ve güzel olsun.Teşekkürler.
  7. Colinmccay
    04.Şubat.2012 02:07
    Colinmccay
    forum.downparadise.ws
  8. salkım
    14.Kasım.2011 23:58
    salkım
    Sonuç vermedi dostum.
  9. salkım
    12.Kasım.2011 22:44
    salkım
    Hafta içi foruma eklemerini yapacağım adaşım. Ama öncesinde sana ulaştırmakda yarar gördüm.
    Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
  10. büyük beyaz
    13.Ekim.2011 22:55
    büyük beyaz
    kaan geldi abi teşekkür ederim.

Hakkımda

• Signatürü
    Yarabbi bildir de
    ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
    ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Dün 19:07
  • Tavsiye Puanı: 4

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 32

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
altay1944'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
https://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/214-altay1944

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:12