altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
Onursal Üye

altay1944 altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajý

Görülen Ziyaretci mesajý 1 to 10 of 36
  1. boragoren
    11.Nisan.2021 19:12
    boragoren
    Merhaba ; mesajýnýzý yeni gördüm. Evet Sentekte çalýþýyorum

Bora gören
  2. kabukitaiko
    06.Ocak.2020 22:21
    kabukitaiko
    Merhaba,
    Başka bir forumda mesajınızı gördüm ama maalesef tekrar bulamadım.
    Mecburen buradan yazıyorum.
    Ken Parker Altın seri 46 arıyorum
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler
  3. tayyare
    16.Aðustos.2019 22:45
    tayyare
    Merhabalar, "bende bir takým var" mesajýnýzý anlayamadým. Çok da geç görmüþüm, kusuruma bakmayýn..
  4. MehmetAliB.
    28.Þubat.2019 20:39
    MehmetAliB.
    merhaba
    sahibindende cortolarý göremedim. þu eposta adresine iletiþim bilgileriniz verir misiniz. o þekilde görüþelim [email protected]
  5. fosil
    11.Þubat.2019 21:58
    fosil
    Sayýn altay1944,
    Mesajýnýzý, siteye olan acemiliðimden daha önce görmemiþim.
    Orayý burayý kurcalarken tesadüfen þimdi gördüm.
    Bu sebeple geciken cevabým için kusura bakmayýn.
    Ancak ne yazýk ki ben Enver bey deðilim.
    Ýyi günler diliyorum.
    Selamlarýmla.
  6. ADSIZ
    16.Þubat.2018 16:30
    ADSIZ
    çizgi romanlarý okumak için hangi praogramý kullanmalýyým yardýmcý olabilir misin
  7. ritvan
    12.Ocak.2018 03:33
    ritvan
    Sayin altay http://ataturkkitapligi.ibb.gov.tr/ açýlýs sayfasýndaký arama kutusuna arama kelimesi olarak "gazete" yazýn ve aratýn , çýkan sayfada sol üst kösede ANA SAYFA yazýsý altýndaki seçeneklerden "Oturumu Aç"bölumüne girince,sizden sifre sorar ve haliyle üye olmadiginizdan size üyelik teklif eder. üye olduktan sonra, ayný sayfadan oturumu aç ve "aramalar"ýn altýndaki "katalog" kýsmýna girerek asýl arama kutusuna ulasmýs olursunuz.Saygýlar.
  8. ritvan
    12.Ocak.2018 03:16
    ritvan
    Sayin altay http://ataturkkitapligi.ibb.gov.tr/ açýlýs sayfasýndaký arama kutusuna arama kelimesi olarak "gazete" yazýn ve aratýn , çýkan sayfada sol üst kösede ANA SAYFA yazýsý altýndaki seçeneklerden "Üye Ol"bölumüne girip üye olduktan sonra ayný sayfadan oturumu aç ve "aramalar"ýn altýndaki "katalog" kýsmýna girerek asýl arama kutusuna ulasmýs olursunuz.Saygýlarýmla.
  9. SaMaNtHaDaRrIn
    03.Eylül.2017 23:30
    SaMaNtHaDaRrIn
    Sizde tatlý cadý turkce dublaj bölümleri var mý
  10. hodja35
    28.Mart.2014 23:19
    hodja35
    deðerli altay abim sizde öðretmenmiþsiniz . biraz önce forumda gezerken izmir buluþmasýný gördüm kýsa bir taramadan sonra .. nerdeyse ayný jenerasyon sayýlacaðýmýz dost yüzleri gördüm. mehmet ali hocamýzýn da durumunu gördüm sanýrým idareci olarak çalýþýyor. daha sonra da sizin ilgili mesajýnýzý gördüm . çok ilgilendiniz zaman ayýrdýnýz teþekkür ediyorum saðolun bana oldukça uzak ama karþý karþýyayýz sadece deniz var arada. ulaþmaya çalýþýcam veya diðer arkadaþlara da ve bu gurupta bende elimde kalan bazý birþeyler varsa katkýda bulunmaya çalýþýcam . tekrar teþekkürler sevgiyle ve saðlýkla kalýn.

Hakkýmda

• Signatürü
    Yarabbi bildir de
    ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliðim
    ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

Ýstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajý
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Dün 17:25
  • Tavsiye Puanı: 4

Arkadaþlar

Arkadaþlarýnýz 11 - 20 / 32

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
altay1944'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine týklayýnýz...
Üye Sayfasý
http://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/214-altay1944

Bütün Zaman Ayarlarý WEZ +4 olarak düzenlenmiþtir. Þu Anki Saat: 02:04