Pertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond reputePertev has a reputation beyond repute
Çeviri Balonlama

Pertev Pertev isimli Üye şimdilik offline konumundadır

cevirmen

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10
  1. Quarising
    14.Mart.2023 14:56
    Quarising
    hocam selam zagor okuma sırası varmı acaba
  2. turgutay
    05.Mart.2023 17:41
    turgutay
    Emegınıze saglık cok tessekur ederım
  3. kapalikutu
    27.Ocak.2022 16:54
    kapalikutu
    Merhaba, Italyanca çizgi romanları hangi siteden indiriyorsunuz acaba?
  4. Hilal10711
    25.Ekim.2021 09:55
    Hilal10711
    Selamlar. Teks surprizlerinizi bekliyoruz heyecanla, kolay gelsin.
  5. OZERTOPSOY
    17.Eylül.2021 15:21
    OZERTOPSOY
    Sevgili Pertev üstadım öncelikle sizin yapmış olduğunuz muhteşem güzel paylaşımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin bu güzel paylaşımlarınız dört gözle beklerken telif nendeniyle yayınlanmayacağı haberini görünce inanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sanki. Çok çok üzüldüm. Eğer mümkünse telif nedeni ile paylaşımdan kaldırılan "Teks" ve "Zagor" paylaşımlarına ulaşabilmemizi bir imkanı var mı acaba?Yada bana özelden [email protected] adresine veya 05413053661 nolu telefonuma gönderirseniz beni çok mutlu edersiniz. Saygılarımı sunuyorum üstadım.
  6. jclouseau
    24.Temmuz.2021 16:45
    jclouseau
    Sevgili Pertev güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Telif nedeni ile paylaşımdan kaldırılan "Teks" ve "Zagor" paylaşımlarına ulaşabilmemizi bir imkanı var mı acaba?
  7. Hilal10711
    07.Temmuz.2021 15:02
    Hilal10711
    Merhaba kardeşim, önceden paylaşılıpta sonra mecburiyetten kaldırılan MAXI TEX N.25 –MAXI TEX N.27 -ÜÇ BİLL KARDEŞLER-TEX ALBO SPECIALE N 35 ve Tex 701 - La regina dei vampiri-Tex 702' nin Türkçe paylaşımları arşivinizde varsa özelden (05515861071) veya [email protected] adresine gönderirseniz gerçekten minnettar olurum. sözüm olsun bunların kitapalrı çıktığı anda ömrüm vefa ederse mutlaka alacağım bir çizgi roman hayranı olarak
  8. Hilal10711
    05.Temmuz.2021 11:51
    Hilal10711
    Merhaba kardeşim, önceden paylaşılıpta sonra mecburiyetten kaldırılan MAXI TEX N.25 –MAXI TEX N.27 -ÜÇ BİLL KARDEŞLER-TEX ALBO SPECIALE N 35 ve Tex 701 - La regina dei vampiri-Tex 702' nin Türkçe paylaşımları arşivinizde varsa özelden (05515861071) veya [email protected] adresine gönderirseniz gerçekten minnettar olurum. sözüm olsun bunların kitapalrı çıktığı anda ömrüm vefa ederse mutlaka alacağım bir çizgi roman hayranı olarak
  9. Okan Sönmez
    20.Şubat.2021 11:40
    Okan Sönmez
    sevgili Pertev günaydın.

tr dyayımlanan maxi tex son sayısı 22 büyük yarış. Son paylaştığın tex maxi bu serinin devamı olacak olan 27. sayı mı? sormak istedim teşekkrler
  10. melih_
    26.Eylül.2019 10:57
    melih_
    Merhaba;
    Mesajınızı şu an farkettim. Kusuru bakmayın. Şu an il dışında olduğum için tam olarak hatırlamamakla birlikte İngilizce ya da Fransızca olarak tüm sayıları mevcut. Ancak dediğim gibi hangi dilde olduğunu inanın şu an hatırlamıyorum, bunun için de özür dilerim elimde bir çok çizgi romanın Türkçe olmayan sayıları olduğu için Komançinin de hangi dilde olduğunu tam olarak hatırlayamadım. Maalesef İtalyanca değil. İlginiz için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Hakkımda

• Pertev Hakkında Bilgiler
  • Sosyal Medya
    Sosyal Medya Hesaplarınızı Paylaşabilirsiniz
    Google Plus
    [email protected]
  • Signatürü
    İlk intibâ, son intibâdır...

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler