![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper Üye Dedecan 61
uye |
son Aktivitesi: 15.Ağustos.2020 02:56
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 27
-
17.Eylül.2020 18:37gandor08
-
17.Eylül.2020 18:36gandor08selam. bu size özel bir ricam. Dedecan 61 kullanıcısına ulaşmak istiyorum. ancak burada mail adresini göremedim ne yazık ki. ayrıca kendisi varbiraz.net sitesine de üye. ben de bu siteden sonra varbiraz.net e üye oldum ancak o siteye giremiyorum. üyeliğimi aktif etmemişler. lütfen yardımcı olur musunuz Dedecan 61 e ulaşmam için. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından Dedecan 61 e ulaşmam gerekiyor. kullanıcı adım: hbka . umarım mesajım size ulaşır. selamlar. .
Üyemizin size mesajı. -
17.Eylül.2020 16:46hbka
Dedecan 61 . varbiraz.net istesine üye oldum ancak siteye giremiyorum. rica ediyorum yardımcı olur musun. site yönetileri mesajlarıma bakmıyor mu acaba . sizin sözünüz geçiyor değilmi. lütfen yardımcı olur musunuz. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından referans olabilir misiniz. kullanıcı adım : hbka umarım mesajım size ulaşır. yeşilçam filmlerinizi izlemek istiyorum ama sisteme giriş olmayınca ne mümkün. selamlar. .. .. .. .. . ... . . ..
-
17.Eylül.2020 16:45hbkaDedecan 61 ... varbiraz.net istesine üye oldum ancak siteye giremiyorum. rica ediyorum yardımcı olur musun. site yönetileri mesajlarıma bakmıyor mu acaba . sizin sözünüz geçiyor değilmi. lütfen yardımcı olur musunuz. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından referans olabilir misiniz. kullanıcı adım : hbka umarım mesajım size ulaşır. yeşilçam filmlerinizi izlemek istiyorum ama sisteme giriş olmayınca ne mümkün. selamlar...
-
17.Eylül.2020 16:44hbkaDedecan 61 . varbiraz.net istesine üye oldum ancak siteye giremiyorum. rica ediyorum yardımcı olur musun. site yönetileri mesajlarıma bakmıyor mu acaba . sizin sözünüz geçiyor değilmi. lütfen yardımcı olur musunuz. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından referans olabilir misiniz. kullanıcı adım : hbka umarım mesajım size ulaşır. yeşilçam filmlerinizi izlemek istiyorum ama sisteme giriş olmayınca ne mümkün. selamlar.
-
14.Eylül.2020 13:30hbkaselamünaleyküm Dedecan 61. VarBiraZ!NeT - VarBiraZ Ana Sayfa te gördüm.oyüzdenSizle iletişimeGeçmek istedim. VarBiraZ!NeT - VarBiraZ Ana Sayfa e üye oldum ama onaylayacak biri yok.sitedeki yeşilçam filmlerini indiremiyorum.sizden rica etsem vereceğim linklerde filmlerin indirme linklerini bana mesaj atarmısınız yada üyeliğimi aktifleştirmek için siteYöneticileriyle iletişim kurabilir misiniz.çünkü kimseye ulaşılamıyor ancak size ulaşabildim.FilmLinkleri: Çalınmış Hayat (1970) Ayhan Işık, Sevda Ferdağ, Muzaffer Tema - VarBiraZ!NeT
Kırık Merdiven-1972 - VarBiraZ!NeT
İdam Mahkûmu(1966)Ayhan ışık,Gönül yazar - VarBiraZ!NeT
3 film dikkatimi çekti belki daha birçoğu var.lütfen yardım edermisiniz en azından üyeliğimi aktifleştirmek için.kullanıcı adım hbka.teşekkür ederim.selamlar. -
13.Eylül.2020 21:43hbkaselamünaleyküm Dedecan 61. VarBiraZ!NeT - VarBiraZ Ana Sayfa te gördüm.oyüzdenSizle iletişimeGeçmek istedim. VarBiraZ!NeT - VarBiraZ Ana Sayfa e üye oldum ama onaylayacak biri yok.sitedeki yeşilçam filmlerini indiremiyorum.sizden rica etsem vereceğim linklerde filmlerin indirme linklerini bana mesaj atarmısınız yada üyeliğimi aktifleştirmek için siteYöneticileriyle iletişim kurabilir misiniz.çünkü kimseye ulaşılamıyor ancak size ulaşabildim.FilmLinkleri: Çalınmış Hayat (1970) Ayhan Işık, Sevda Ferdağ, Muzaffer Tema - VarBiraZ!NeT
Kırık Merdiven-1972 - VarBiraZ!NeT
İdam Mahkûmu(1966)Ayhan ışık,Gönül yazar - VarBiraZ!NeT
3 film dikkatimi çekti belki daha birçoğu var.lütfen yardım edermisiniz üyeliğimi aktifleştirmek için.kullanıcı adım hbka.teşekkür ederim.selamlar. -
25.Nisan.2020 18:23donjoanmerhabalar
Çocukluğumdan hatırladığım bir filmi arıyorum 11 Ayın Sultanı Ramazan (1987) Sümer Tilmaç, oynuyor elinizde varsa paylaşabilir misiniz lütfen -
27.Mart.2020 03:26Dedecan 61Mübarek cuma gecesi gecenin 02si üzdün beni gene Murtaza agam, içim şişti resmen..
forumda olsamda olmasamda 2 elim kanda olsa gene ararım sözüm vardı zira..ben sabaha kadar forumumda nebetteyim gece hiç uyumam mümkünse gece ara dostum..
-
26.Mart.2020 21:52murtaza5üstadım,
içki içmiyorum ama içki içmiş gibi bayılıp kalıyorum,
dayanamıyorum ,kendimden geçiyorum.
İşim çok agır,
gururumu ve kibirimi kendi ayaklarımın altına alıp,
herkes evde otururken,
ÖLÜME MEYDAN OKUYARAK ,
toz,beton ve inşaat pisligi
arasında beton döküyorum.
Erken yatıp,erken kalkıyorum.
cep telefonum
0-542-2338674
çaldır,kapa,hemen arayacagım.
Benim cep limitsizdir,müşterilerle rahat konuşmak için.
Yalan dünyada sesini duyayım.
Saygılarımla.