merhabalar, senkron konusunda oldukça iyiyim. seslerin olduğu bir liste gönderirseniz karşılık beklemeden gerekli yardımları yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Merhaba sevgili Prometheus. Filmlerinizi senkronlamaya ben talibim. Diziler bölümündeki paylaşımlarımın hemen hemen hepsini ben yaptım. Filmkeriniz hoşuma gitti. Aslında Zombilerden çok hayvan dehşeti olan (özellikle örümcek) filmler ilgimi çekti. Sesleri Özelden gönderirseniz senkronlarını yapmaya çalışırım. Saygılar.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...