uzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond repute
Yönetici

uzung uzung isimli Üye şuanda  online konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 38
  1. uzung
    06.Ocak.2023 22:30
    uzung
    "Bir yanlışı düzeltmek gereksiz bilgi değildir"
    Sadece "fiat değil fiyat" yazsaydın doğru olurdu. Ancak yanlışı düzeltmek için Arapçası Farsçası, yok ekonomide böyle şurada şöyle. Buna düpedüz ukalalık derler. Biz de forumda ukalalığa müsaade etmeyiz. Gayet kibar bir şekilde "gereksiz bilgi" diyerek mesajını sildim.
    Sonraki mesajın ise tamamen terbiyesizlik.
    Beni ne kadar tanıyorsun ki kibirli olduğuma karar verdin.
    Hele sonraki hadi selametle deyişin...
    Biz sokak dilini de biliriz. Bir olumsuzluktan sonraki hadi selametle deyişin aslında siktir git demektir ki ben de sana bunu yapıyorum şimdi.
    Hadi siktir git.
  2. Ali Yılmaz
    10.Nisan.2020 21:30
    Ali Yılmaz
    Merhabalar. Leman dergisinin dijital arşive aktardığınız için çok teşekkür ederim. Fakat bazı sayılar eksik. Sizden ricam eksik sayıları dijital ortama aktarmanız.
  3. Creepy
    31.Mart.2020 00:36
    Creepy
    Sevgili uzung,
    Merhaba, izin için teşekkürler öncelikle ��
    İlk paylaşımımı yapmış bulunmaktayıım.
    Link olarak siteyi ve paylaşımı paylaşamadım malesef Instagram izin vermedi ama paylaşım sonunda emeği geçenlere saygılarımı sundum. Umarım CREEPY&KORKU'yu (çizgi diyarı dahil) daha fazla okuyucu ve kitleye ulaştırabilirim.
    Buraya Link bırakıyorum lütfen yorumunu eksik etme

https://www.instagram.com/p/B-XnUcug...d=hls9ctxe2oj4
  4. Creepy
    29.Mart.2020 15:02
    Creepy
    Sayın uzung,
    Öncelikle merhaba, ben çizgi diyarına yeni katılmış (daha doğrusu geç keşfetmiş) biriyim. Yaptığınız işlere, değerli kurucu ve yöneticilere saygılarımı sunarım. CREEPY&KORKU ile tanışmamı sizlere borçlu ve minnettarım. Bu mesajı yazmamda ki asıl sebep ise kurmuş olduğum Instagram hesabında (doğrusu Instagram da da yeniyim) sitemizin ve yapılan paylaşımların adını duyurmak adına sizlerden izin istememdir. Yapacağım şey sadece sitemizde sunulan paylaşımların linklerini (paylaşan kişi ve emeği geçenleri sunarak) paylaşmak. CREEPY&KORKU dergilerinin daha fazla okuyucu ve kitleye ulaşmasını sağlamak adına sizlerden izin istiyor ve saygılarımı sunuyorum.
  5. thejohnsocial
    09.Ekim.2018 23:00
    thejohnsocial
    ÜYELİĞİMİN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.
  6. uzung
    05.Ekim.2018 14:17
    uzung
    Duruyor mu derken? Gazete küpürleri Jeriko67 dostumuza aitti ve karargahtan kendisine yollandı.
  7. azap1974
    05.Ekim.2018 03:14
    azap1974
    S.a Kardeş Ferdi Fotoromanı duruyor mu
  8. gurcansarı
    02.Şubat.2018 07:04
    gurcansarı
    BİLGİ Çizgi Roman Kulübü
    [email protected]

bilgi üniversitesi çr klübü irtibat.
    bende hazırlanmış bir tanıtım-bilgilendirme yazısı olsaydı ben mail atacaktım ama sizlerin onayından geçmeyen birşeyi göndermek istemedim.
  9. ert1569
  10. ert1569
    20.Ekim.2017 04:10
    ert1569
    sayfada bir Problem mi var ana sayfaya girilmiyor...

Hakkımda

• uzung Hakkında Bilgiler
  • Signatürü

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Bugün 14:35
  • Tavsiye Puanı: 6

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 10

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:31