kandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond reputekandraks53 has a reputation beyond repute
Onursal Üye

kandraks53 kandraks53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6
  1. SaMaNtHaDaRrIn
    19.Eylül.2017 20:54
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadının türkçe dublaj bölümleri varmı acaba
  2. ramazansafak
    25.Temmuz.2016 21:18
    ramazansafak
    Selam ben burada yeniyim kitaplari nasil indirip okuyabilirim,simdiden tesekkurler
  3. rambo35
    12.Temmuz.2016 14:46
    rambo35
    Resimlerı gördüm hepsi çok güzel sizleri tanıdım için mutluyum görüşmek üzere
  4. kandraks53
    26.Aralık.2015 12:25
    kandraks53
    Güzel bir Cumartesi sabahı.Herkese günaydın..Herkese hayırlı günler..2016 yılı kapıya dayandı..2015 gitti gidiyor.. Gerçi giderse gitsin..Ne iyiliğini gördükki..Ben ondan şimdi bir iyilik istiyorum..Giderken başımızdakilerden bazılarınıda beraberinde götürsün..Tüm diyara sevgi ve selamlar..
  5. kandraks53
    11.Aralık.2015 22:51
    kandraks53
    Ben bu Diyara girdimmi,
    Normal insan olamıyom.
    Paylaşılanı gördümmü,
    Ne diyecem bilemiyom.

Bir haftadır bu sitede,
    Ne beride ne ötede.
    Arıyorum gide gide,
    Tex paylaşım bulamıyom..
  6. kandraks53
    09.Mayıs.2015 22:43
    kandraks53
    ÜYESİ OLMAKLA GURUR DUYDĞUM....
    Bu sayfanın neferleri,hepiside gönül eri,sevindirirler bizleri,tarayıpta paylaşanlar... Her kareyi ilmik ilmik dokuyanlar,size binlerce şükran sunuyor indiripte okuyanlar...İyiki varsınız....

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 17.Ocak.2021 13:45
  • Tavsiye Puanı: 1

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 4 / 4

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56