![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktif Üye igdirnet
uye |
Son Aktivitesi: Bugün 20:31
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3
-
17.Şubat.2021 11:20agartanDostum, tabletine fazladan program kurmadan önce,
(ilovepdf) ve (iloveimg) online programlarını denemeni öneririm.
Ben her ikisini de kullanıyorum.
Üyelik şart değil, ancak bir e-posta adresi ile üye olunca, bütün problemlerini hızlıca çözebildiğini göreceksin.
Bir de ücretli üyeliği var, ancak ben gerek görmedim.
https://www.ilovepdf.com/tr -
15.Mayıs.2018 22:46Askenaykusura bakmayınız mesajınızı yeni farkettim...
elbette ki... açık adresinizi belirtirseniz elbetteki yollarım... -
26.Ekim.2017 10:37CAMOKASelam.
Sadece bu filimlere şifre koydum çünki burdan alıp, paylaşım yapanın emeğini hiçe sayarak (kendi vhs'den çekimi yapmış da emek vermiş gibi) kendi paylaşımı olarak göstermelerinden ötürüdür.
Lütfen; sizde filmi arşivden çıkarttığınızda, başkasına göndermeyiniz/paylaşmayınız..
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim..
şifre : ANDROİTÜRK
Beğenilen Mesajları
711 Likes
-
İskenderunlu liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 01:08
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10altan liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 23:56
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10seneca66 liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:55
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10kuyu3 liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:54
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10KARAOĞLAN liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:47
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10gandor08 liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:25
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10savok liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:19
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10büyük beyaz liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 03.Mayıs.2021, 22:11
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10koralp liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 02.Nisan.2021, 22:23
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58aksamsefasi liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 31.Mart.2021, 08:15
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58Kozmos liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 31.Mart.2021, 04:38
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58Creepy liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 31.Mart.2021, 02:17
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58yazicizahmet liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 31.Mart.2021, 01:56
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58Hakan Alpin liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 31.Mart.2021, 00:51
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58ulucak liked post by igdirnet Açık thread : Şaban Çibir hayatını kaybetti.Uzun yıllar Türkiye Çocuk Dergisi'nin genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Çibir, kanser tedavisi gördüğü Türkiye Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde vefat etti. Organ yetmezliğine bağlı...Liked On: 30.Mart.2021, 23:13
Posted On: 30.Mart.2021, 09:58
Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:41