![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktif Üye igdirnet
uye |
son Aktivitesi: 23.Mart.2023 16:51
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3
-
17.Şubat.2021 11:20agartanDostum, tabletine fazladan program kurmadan önce,
(ilovepdf) ve (iloveimg) online programlarını denemeni öneririm.
Ben her ikisini de kullanıyorum.
Üyelik şart değil, ancak bir e-posta adresi ile üye olunca, bütün problemlerini hızlıca çözebildiğini göreceksin.
Bir de ücretli üyeliği var, ancak ben gerek görmedim.
https://www.ilovepdf.com/tr -
15.Mayıs.2018 22:46Askenaykusura bakmayınız mesajınızı yeni farkettim...
elbette ki... açık adresinizi belirtirseniz elbetteki yollarım... -
26.Ekim.2017 10:37CAMOKASelam.
Sadece bu filimlere şifre koydum çünki burdan alıp, paylaşım yapanın emeğini hiçe sayarak (kendi vhs'den çekimi yapmış da emek vermiş gibi) kendi paylaşımı olarak göstermelerinden ötürüdür.
Lütfen; sizde filmi arşivden çıkarttığınızda, başkasına göndermeyiniz/paylaşmayınız..
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim..
şifre : ANDROİTÜRK
Beğenilen Mesajları
711 Likes
-
Baltimora liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Öneri için teşekkürler.O derginin tanıtımını görmüştüm. Ne yazık ki Turkcell telefon hattı kullananların dergi uygulamasında bulunuyormuş. Kendi açımdan ona ulaşmak imkansız. Basılı yayın olarak...Liked On: 05.Mayıs.2021, 19:43
Posted On: 05.Mayıs.2021, 07:54harry potter fanatiği liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Öneri için teşekkürler.O derginin tanıtımını görmüştüm. Ne yazık ki Turkcell telefon hattı kullananların dergi uygulamasında bulunuyormuş. Kendi açımdan ona ulaşmak imkansız. Basılı yayın olarak...Liked On: 05.Mayıs.2021, 18:37
Posted On: 05.Mayıs.2021, 07:54ShadowMan :) liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Öneri için teşekkürler.O derginin tanıtımını görmüştüm. Ne yazık ki Turkcell telefon hattı kullananların dergi uygulamasında bulunuyormuş. Kendi açımdan ona ulaşmak imkansız. Basılı yayın olarak...Liked On: 05.Mayıs.2021, 16:30
Posted On: 05.Mayıs.2021, 07:54turhal liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 22:29
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10hozkoca liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 22:11
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10Baltimora liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Fikrimi sorarsanız yayını son bulan dergiler paylaşılabilir. Ama sonuçta site yöneticileri bilir.Liked On: 04.Mayıs.2021, 18:45
Posted On: 04.Mayıs.2021, 16:44Baltimora liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.İlk işim dediğinizi yapmak olacak. Teşekkür ederim.Liked On: 04.Mayıs.2021, 18:43
Posted On: 04.Mayıs.2021, 00:17Baltimora liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Hemen tavsiyenizi dinleyerek gerekeni yapıyorum. Teşekkür ederim.Liked On: 04.Mayıs.2021, 18:43
Posted On: 04.Mayıs.2021, 00:16Baltimora liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 18:42
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10harry potter fanatiği liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 15:50
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10harry potter fanatiği liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.İlk işim dediğinizi yapmak olacak. Teşekkür ederim.Liked On: 04.Mayıs.2021, 15:49
Posted On: 04.Mayıs.2021, 00:17yeryüzü liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.İlk işim dediğinizi yapmak olacak. Teşekkür ederim.Liked On: 04.Mayıs.2021, 10:40
Posted On: 04.Mayıs.2021, 00:17yeryüzü liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Hemen tavsiyenizi dinleyerek gerekeni yapıyorum. Teşekkür ederim.Liked On: 04.Mayıs.2021, 10:40
Posted On: 04.Mayıs.2021, 00:16yeryüzü liked post by igdirnet Açık thread : Mizah dergileri varken paramız yoktu, paramız olduğunda dergiler yoktu.Çizgi diyarında uzun zamandır başta mizah olmak üzere nostalji niteliğinde dergiler okuyorum. Emek verenlere teşekkür ederim. Zaman geçtikçe basılı yayın alma ihtiyacı da hissettim. Ama eski bolluk...Liked On: 04.Mayıs.2021, 10:39
Posted On: 03.Mayıs.2021, 22:10
Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:04