igdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond repute
Aktif Üye

igdirnet igdirnet isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3
  1. agartan
    17.Şubat.2021 11:20
    agartan
    Dostum, tabletine fazladan program kurmadan önce,
    (ilovepdf) ve (iloveimg) online programlarını denemeni öneririm.
    Ben her ikisini de kullanıyorum.
    Üyelik şart değil, ancak bir e-posta adresi ile üye olunca, bütün problemlerini hızlıca çözebildiğini göreceksin.
    Bir de ücretli üyeliği var, ancak ben gerek görmedim.
    https://www.ilovepdf.com/tr
  2. Askenay
    15.Mayıs.2018 22:46
    Askenay
    kusura bakmayınız mesajınızı yeni farkettim...
    elbette ki... açık adresinizi belirtirseniz elbetteki yollarım...
  3. CAMOKA
    26.Ekim.2017 10:37
    CAMOKA
    Selam.

Sadece bu filimlere şifre koydum çünki burdan alıp, paylaşım yapanın emeğini hiçe sayarak (kendi vhs'den çekimi yapmış da emek vermiş gibi) kendi paylaşımı olarak göstermelerinden ötürüdür.

Lütfen; sizde filmi arşivden çıkarttığınızda, başkasına göndermeyiniz/paylaşmayınız..

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim..

şifre : ANDROİTÜRK

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Dün 11:49
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 2 / 2

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:09