obelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond reputeobelisk7794 has a reputation beyond repute
Yeni Üye

obelisk7794 obelisk7794 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4
  1. daniltbilek
    21.Şubat.2023 12:45
    daniltbilek
    Hocam merhaba . Nasılsınız iyisinizdir umarım.. Rica etsem özelden bir seri Hakkında sizinle konuşabilir miyiz?
  2. eldar9719
    08.Ekim.2021 17:43
    eldar9719
    Merhaba sizlerde spider man maceraları dergisinin sayıları varmış ama ve omlu olan yokmuş bende var ama bendede sitedeki bir kaciy eksik size venomluyu nasıl paylaşa bilirim yada si, bana sizdekileri nasıl paylaşa bilirsiniz
  3. The_DarknesS
    07.Mart.2021 14:56
    The_DarknesS
    Selam,
    Alıntı paylaşımlar sorun oluyor. Çeviri balonlama veya taramalarda alıntı paylaşımları genel kurallarımız gereği uygun bulmuyoruz. Bu sebeple paylaşmamanızı rica edeceğim.
  4. yeryüzü
    22.Mart.2016 09:53
    yeryüzü
    Üstat, ben de ilk üye olduğumda aynı nedenlerle
    onlarca mesaj yazıp duruyordum ki, yöneticiler
    uyardılar beni, ana sayfadaki yeni mesajlar bölümü
    doluyor diye. Buradaki püf noktası şu: sizin konuya
    bir katkınızın olması ve/veya günde üç beş tane eski
    onuya mesaj yazmanızın herhangi bir mahsuru yok.
    Dediğim gibi onlarca eski konuya mütemadiyen
    "teşekkür ederim", "eline sağlık" demek yerine "like"
    butonuna basmak yeterli olacaktır. "Like" demek
    emeği, paylaşımı beğendiğimiz anlamına geliyor zaten.
    Yine de insan paylaşımcıya bir "merhaba" babında
    yazmak istiyor ki bu konuda size katılıyor ve destekliyorum.
    Selam ve saygılarımla.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 27.Mayıs.2023 00:28
  • Tavsiye Puanı: 0

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:46