ebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond reputeebuselam has a reputation beyond repute
Aktif Üye

ebuselam ebuselam isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 26
  1. hadon
    28.Mart.2022 20:05
    hadon
    Sevgili dostum, yüklediğiniz nostaljik filmlerin bir çoğu letty sitesinden silinmiş. Yeniden yükleme şansınız olabilir mi?
  2. serkan19791453
    23.Şubat.2022 20:26
    serkan19791453
    paylaşımlar için çok teşekkürler.Allah razı olsun çok güzel bi şey icra ediyorsun.paylaşımların devamını bekliyorum.
  3. binoy
    18.Ağustos.2021 18:18
    binoy
    Üstat filmi tekrar yükler misin sana zahmet tanrının gazabı filmi
  4. ebabil
    17.Aralık.2020 00:22
    ebabil
    sevgili kardeşim hayırlı akşamlar kklasiktr.blogspot.com sanırsam size ait bi blodu çok güzel filmler paylaşıyorsunuz emekleriniz için teşekkürler davetli yapmışsınız rica etsem banada bi davet gönderebilir misiniz mail adresim
    [email protected]
  5. Prometheus
    23.Mayıs.2020 14:45
    Prometheus
    Üstadım Selamlar varsa varsa sende vardır...şu filmin Trt yada Vhs dublajı varmı
    valla çok bütçem yok ama para ile bile alabilirim...

https://www.imdb.com/title/tt0059601/
  6. bozuksite
    28.Ocak.2020 22:51
    bozuksite
    Merhaba,
    Sizden ricam;
    Seven Brides for Seven Brothers / Yedi Kardeşe Yedi Gelin (1954) filminin türkçe ses dosyasını tekrar ekleyebilir misiniz ?
    Saygılarımla.
  7. sinan.dinler
    20.Mart.2019 14:22
    sinan.dinler
    Şuan bir tane indirilen ve altı tane de sırada bekleyen var. Bizi de biraz düşünün yani.
  8. sinan.dinler
    20.Mart.2019 14:20
    sinan.dinler
    Üstad, lütfen günde bir tane western film paylaşımı yapın. Hepsini indiremiyorum. Saygılarımla.
  9. R.Türkmen
    19.Mart.2019 18:28
    R.Türkmen
    Sevgili ebuselam sizden 1993 yapımı "Geronimo: An American Legend" filmini de eklemenizi rica edebilir miyim? Hiç bir yerde bulamadım.
  10. jingamin
    09.Mayıs.2018 20:04
    jingamin
    Kardeşim merhaba senden ricam şu ''arabian nights 2000'' 2 bölümlük dizi diye geçen filmede el atabilirmisin uzun zamandır aradığım ve bir çok kişinin aradığı bir film teşekkür ederim

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 09.Nisan.2019 19:24
  • Tavsiye Puanı: 3

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 1 / 1

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:19