Lobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond reputeLobador has a reputation beyond repute
Çeviri Balonlama

Lobador Lobador isimli Üye şuanda  online konumundadır

cevirmen

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 12
  1. mersan0
    05.Temmuz.2022 03:27
    mersan0
    evgili labador, frankofon çevirilerin ilaç gibi geldi inan ki.Dostum yayınlanması Türkiyede iki kez duran,sitemizde de iki kez çevirilmeye başlanıp sonradan ara verilen Blubery cizgiromanına ilgi gösterir ve çevirirsen çooookkk sevinirim inan ki.
  2. grreenman
    01.Ağustos.2021 10:53
    grreenman
    Kriss of Valnor'un İngilizcesine başlamıştım, çok sürükleyici, Thorgal evreninin bir çok macerasını da birleştiriyor ve inanılmaz derecede karizmatik bir kadın!
  3. Aster01
    29.Mayıs.2021 10:47
    Aster01
    The World of Thorgal - Wolfcub ve The World of Thorgal - Kriss of Valnor erileri sizi bekliyor üstat. Eşinize de çok selam. Mutlu kalın.
  4. Aster01
    19.Eylül.2020 15:59
    Aster01
    Üstatım her Cts erkenden sizinle diyara girmekteydik. Ben de sabah her zamanki gibi erken kalkıp, yüzüm güldürecek erken kalkmıştır dedim. Ama saat 15.00. oldu. Sağlık gibi bir sıkıntı yoktur inşallah. Meraktan bir sorayım dedim. Gerisi önemli değil
  5. ramo78
    14.Temmuz.2020 22:20
    ramo78
    Sevgili lobador merhaba Tex Willer : 004 Hazine Mağarası bu sayıyı kaybettim bunu benim için bir yere yükler link verebilirmisin.
    Selamlar sevgiler.özel mesaj gönderemiyorum
  6. Kaxerlg2
    18.Ekim.2019 01:30
    Kaxerlg2
    merhaba kardeşim elm sokagını indirecektim ama link bozlumuş lütfen bana yeniden bulabilirmiisn lütfen
  7. Shoryuken
    28.Temmuz.2017 23:20
    Shoryuken
    Üstad sizde Tatlı Cadı Türkçe dublaj var mıydı?
    Pardon, nerelerdesiniz diyecektim
  8. ertekin
    01.Şubat.2017 16:47
    ertekin
    Selamlar netim yoktu da son 3 gün şimdi yükleyebildim. Bir göz atınız.
  9. SaMaNtHaDaRrIn
    23.Ocak.2017 22:24
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadı samanthanın türkçe dublaj bölümleri varmı acaba
  10. Shoryuken
    19.Ağustos.2016 09:03
    Shoryuken
    Teşekkürler. Fırsat buldukça birkaç sayfa balonluyorum.
    Yarı yarıya bitti sayılır. İnşallah, öbür hafta içi yayına girebilir

Hakkımda

• Signatürü

Karamba Karambita!

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Bugün 12:02
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 6 of 6