evgili labador, frankofon çevirilerin ilaç gibi geldi inan ki.Dostum yayınlanması Türkiyede iki kez duran,sitemizde de iki kez çevirilmeye başlanıp sonradan ara verilen Blubery cizgiromanına ilgi gösterir ve çevirirsen çooookkk sevinirim inan ki.
Kriss of Valnor'un İngilizcesine başlamıştım, çok sürükleyici, Thorgal evreninin bir çok macerasını da birleştiriyor ve inanılmaz derecede karizmatik bir kadın!
Üstatım her Cts erkenden sizinle diyara girmekteydik. Ben de sabah her zamanki gibi erken kalkıp, yüzüm güldürecek erken kalkmıştır dedim. Ama saat 15.00. oldu. Sağlık gibi bir sıkıntı yoktur inşallah. Meraktan bir sorayım dedim. Gerisi önemli değil
Sevgili lobador merhaba Tex Willer : 004 Hazine Mağarası bu sayıyı kaybettim bunu benim için bir yere yükler link verebilirmisin.
Selamlar sevgiler.özel mesaj gönderemiyorum
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...