gurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond reputegurcansarı has a reputation beyond repute
Çeviri Balonlama

gurcansarı gurcansarı isimli Üye şuanda  online konumundadır

cevirmen

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 13
  1. SaMaNtHaDaRrIn
    14.Mayıs.2020 16:35
    SaMaNtHaDaRrIn
    tatlı cadı türkçe dublaj varmı acaba elinizde
  2. gandor08
    23.Ocak.2020 16:56
    gandor08
    Farkındayım müsait bir zamanda yenileyeceğim, daha erken isterseniz kırık link butonunu kullanın yüklenir.
  3. haberci41
    12.Mart.2019 19:27
    haberci41
    gürcan bey merhaba ben elinizdeki dizilerle ilgili konuşmak istiyorum mümkünmü acaba
  4. haberci41
    10.Mart.2019 23:59
    haberci41
    gürcan bey elinizdeki dizilerle ile ilgili görüşebilirmiyiz acaba cep no 0532 690 8088
  5. haberci41
    10.Mart.2019 01:48
    haberci41
    sevgili arkadaşım ben eski dizileri nette arıyorum ama bulamıyorum eğer sende kaygısızlar varsa bana vermen mümkünmü ben nereye istersen gelebilirim kocaelinde oturuyorum bende de uzay yolu serisi var istersen bende onları verebilirim
  6. yasin.koksal.
    25.Eylül.2018 22:31
    yasin.koksal.
    selamun aleykum gurcan bey nasılsınız ben uygun fıyattan zagor ve canon almak ıstıyorum okumak amaclı fakat kımden nasıl alıcamı bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız rıca etsem ısmım erdinç öztek telefonum 538 629 62 13 trabzonda ıkamet edıyoırum saygılar
  7. SaMaNtHaDaRrIn
    23.Ocak.2017 22:36
    SaMaNtHaDaRrIn
    tatlı cadı samanthanın türkçe dublaj bölümleri varmı sizde
  8. canertaner
    26.Haziran.2013 22:55
    canertaner
    usta linki gönderdim indire bildin mi?
  9. comedian
    25.Haziran.2013 18:00
    comedian
    abi bizim forumun upload yerini kullanıyorsan boyutlar büyük geliyordur yüksek ihtimal dışardan bir yer kullan abi.
  10. serifengin
    09.Temmuz.2012 19:27
    serifengin
    İyice incele profil kısmını halledersin kanımca.
    En altta kayıt etmiyorsun büyük ihtimalle..

Hakkımda

• gurcansarı Hakkında Bilgiler
    Hobiler
    okuma, internet, para koleksiyonu
    Meslek
    boş gezenıin daha boş kalfası
  • Signatürü
    <a href=http://www.cizgidiyari.com/forum/avatars/gurcansari.gif?type=sigpic&dateline=1578228400 target=_blank>http://www.cizgidiyari.com/forum/ava...ine=1578228400</a>

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Dün 21:05
  • Tavsiye Puanı: 1

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:19