oks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond repute
Yönetici

oks03 oks03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
  1. Spawn
    07.Şubat.2022 15:12
    Spawn
    Merhabalar...
    Çeviri ve paylaşım için teşekkürler.

Mavi Ceketliler 05 - Rumberley Kasabası 016 nolu Sayfa RAR dosyası içinde mevcut değil. Sayfayı tekrardan yüklermisiniz.. Şimdiden teşekkürler.
  2. bayposta
    27.Ağustos.2021 12:50
    bayposta
    linkten game over çıkıyor.
  3. Cem Ertuğrul
    23.Temmuz.2021 18:24
    Cem Ertuğrul
    Çok teşekkür ederim, link düzelmiş..
  4. Doktor Kim
    29.Temmuz.2013 15:04
    Doktor Kim
    Sevgili Oks03; Fırt sayıları linkleri rapid olarak çok kırık link var. Arşivinizde listemizdeki bütün sayılar vardır sanıyorum. Bende olmadığı için yenileyemiyorum. Linkleri yenilerseniz çok memnun olurum. Mizah bölümüne verdiğiniz emekler için çok teşekkür eder,esenlikler dilerim.
  5. Doktor Kim
    04.Haziran.2013 16:06
    Doktor Kim
    Sevgili Oks03; konuları açarken başlığın, ana listeye uygun olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum. Zira ana listeye eklerken konu başlığını değiştirmek zorunda kalıyorum. Örnek olarak Gırgır Sayı 0655 yada Fırt Sayı 048 doğru olanıdır. Araya - yada : işaretleri koymayınız.Bu duruma dikkat ederseniz çok memnun olurum. Mizah bölümüne verdiğiniz emekler için çok teşekkür eder,esenlikler dilerim.

Hakkımda

• oks03 Hakkında Bilgiler
  • Signatürü
    geleceğim, bekle dedi, gitti
    ben beklemedim,
    o da gelmedi
    ölüm gibi birşey oldu.
    ama kimse ölmedi
    Özdemir Asaf

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı