tappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond reputetappers has a reputation beyond repute
Onursal Üye

tappers tappers isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6
  1. tappers
    21.Haziran.2015 01:50
    tappers
    çok teşekkür ediyorum.. sevgilerimle..
  2. direnc11
    21.Haziran.2015 00:04
    direnc11
    Başlığı açtım sevgili tappers:

Instant English - Çizgi Roman Diyarı

Siten adına açılan bu alan artık senin kullanımında.
  3. tetryl
    30.Kasım.2013 01:42
    tetryl
    Merhabalar birşey sorabilirmiyim
  4. tappers
    08.Kasım.2013 12:43
    tappers
    teşekkür ederim. mesajınızı aldım..
    uygun bir zamanda mesaj atarım..
  5. Demirbaş Yayıncılık
    08.Kasım.2013 12:40
    Demirbaş Yayıncılık
    Merhaba mesaj attım ama emin olamadım galiba gitmedi.Benim bir abonelik sistemim var ve 245 üyesi var. Bu sistemde [email protected] a mail atarak kaydınız oluşturuluyor ve abone numaranız veriliyor.Bundan sonra listenizdeki kitaplar veya romanlar veya çocuk kitapları size yeni çıkan sayı tanıtım mesajları geliyor.Siz bir liste onayladığınızda kitaplarınız posta kapıda ödemeli yada kadiköy iş merkezinde miray çizgi adlı dükkanımızda abone rafınız dan abone numaranızı söyleyerek alabiliyorsunuz.Fiyatlarımız çr, roman , çocuk kitabı yaklaşık yüzde 35 lere varan indirimlidir.Görüşmek üzere.
  6. Demirbaş Yayıncılık
    08.Kasım.2013 10:10
    Demirbaş Yayıncılık
    Merhaba [email protected] maille liste atarsaniz posta kapida odemeli Yollarim.isterseniz kadikoy is merkezinde miray cizgi adli dukkanimdanda bu fiyatla alabilirsiniz .telefonum 05357623626 ararsaniz daha detayli konusuruz selamlar.

Hakkımda

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 05.Şubat.2023 20:58
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39