Ağabey, Merhaba
Sitenizi ziyaret ediyorum, çok iyi ve kaliteli güzel bir hizmet, emeğiniz çok.
Zaman zaman indirme yapıyorum, mesela bu aralar LManyak dergisinin sayılarını indirmeye çalışıyorum. Ancak söz konusu indirme linklerinin bir çoğu boş çıkıyor. Bu konu dikkatimi çekti de belirtmek istedim. Bunun kontrolü yapılıyor mu bilmiyorum. Örneğin şu derginin şu sayısı diyor, indirme linkine tıklıyorsun seni yönlendirdiği yerde ya silinmiş diyor ya eksik dosya var diyor ya da burada bir şey bulunamadı diyor. Haber vereyim dedim. Saygılar
Merhaba,
Bize sunduğunuz bu dergiler için çok teşekkür ederim. Hakikaten muhteşem bir iş başarıyorsunuz. Geçmişle aramızda köprü kuruyorsunuz. Benim eski spor dergilerine çok merakım var. Fotospor dergisini gördüm çok memnun oldum. Acaba bu derginin devamı olacakmı ?
Saygılarımla
merhaba, forumda yeniyim, download edilen rar dosyaları için genel bir şifre mi vardır, ben açamıyorum, şifre istiyor.
ikinci sorum da şu; upload edilen dosyalara mutlaka şifre koymalı mıyız?
Üstadım selamlar, öncelikle yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı yıllar dilerim... Rica etsem aşağıdaki konu linkini yenileme imkanınız varmıdır. İlgi alakanız için şimdiden teşekkürleri bir borç bilirim...
Mesajın devamı. (Uzun olmuş ikiye bölmek zorunda kaldım.)
Hakkınızı helal edin. Ben bu sayfada yaşadığım haksızlıklar ve suiistimaller -ki asla yönetici grubundan değil- beni çizgiromandan değil ama burada paylaşım yapmaktan soğuttu. Keşke şurası eksik, şurası yanlış olmuş, şu font daha güzel olurdu diye bana da yazsalardı da kendimi daha çok verseydim balonlamaya…
Tekrar söylüyorum ben eksikleri yanlışlıkları bildirmenin asla sizi kötü eleştirme olduğunu düşünmüyorum. Eksikliklerimiz bildirildikçe daha iyiye gideceğimizi her zaman savunurum. Lütfen bu konuyu bir daha düşünün. Beni yanlış anlamanıza hatta yaşdaşım olan birisinin yanlış anlamasına çok üzüldüm. Sağlıcakla kalın.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...