Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Yönetici

Shoryuken Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 101
  1. istanbul34
    18.Ağustos.2022 00:02
    istanbul34
    Merhaba sayın Shoryuken, Zagor Renkli Seri sayı 422 yi tıkladığımda aşağıdaki lin çalışıyor ve karaoğlan sayfasına yönleniyor.
    http://www.cizgidiyari.com/forum/kar...tli-resmi.html
    İlginiz için teşekkür ederim.
  2. bozkirsovalyesi
    25.Mart.2022 01:18
    bozkirsovalyesi
    iyi günler bir şey soracağım.
    Şurada: http://www.cizgidiyari.com/forum/res...photoshop.html

1- Kullandığınız "harf karakterinin adı" nedir.?

2- Ve nasıl bu karakterle mesaj atabiliyorsunuz.?

Ben şimdi mesaj atarken benzeri bir harf tipi var. Ama mesaj foruma eklendiğinde
    bildiğiniz "arial sans sherif" karakteri olarak çıkıyor.
  3. mehmetkupeli
    17.Ocak.2022 22:33
    mehmetkupeli
    Merhaba. Ben İhlas Marmara Evleri'nde oturuyorum. Sizden istirham etsem eğer buralarda oturuyorsanız Türkiye Çocuk arşivininizi benimle flash disk üzerinden paylaşabilir misiniz? İndirmesi gerçekten çok vakit alıyor.
  4. bayposta
    24.Nisan.2021 15:03
    bayposta
    National Geographic Kids 2004 - 10
    olarak düzenlersen iyi olur. İlk sayı olduğu için 1-den 9 a bölümünü silebilirsin.
  5. ertekin
    12.Eylül.2020 04:32
    ertekin
    Sevgili Shoryuken görüşmeyeli nasılsınız, sağlık sıhhat yerindedir umarım.
  6. kirpi
    20.Kasım.2019 20:35
    kirpi
    merhaba iyi aksamlar uzun süreir siteye girmiyordum egermümükünseve taramalar tamamlanıp bittiyse emanetleri size uygun bir zamanda yollamanızırica ederim
    cevabınızı bekliyorum saygılarımızla
  7. kelaj
    18.Ağustos.2019 16:12
    kelaj

hocam buyrun terminator çizgi roman indirirken bu şekilde hata veriyor. hiç bi şekilde indirilmiyor. düzenlerseniz çok memnun olurum
  8. Morglsei
    23.Nisan.2019 23:43
    Morglsei
    Çevrenizde bilen birileri varmı peki güzel insan ciddi anlamda bu işe merak saldım ve bilgisayarım bu iş için pek müsait değil yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. Morglsei
    23.Nisan.2019 21:35
    Morglsei
    Anladım teşekkür ederim
  10. Morglsei
    23.Nisan.2019 21:00
    Morglsei
    Merhaba android üzerinden balon temizleme yapmak istiyorum bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz lütfen çok ihtiyacjm var

Hakkımda

• Shoryuken Hakkında Bilgiler
    Biography
    E.T'nin dünyaya geldiği tarihte ben de memleketin güzide illerinden Malatya'da dünyaya geldim.
    Interests
    Çizgi Roman, Oyunlar (Atari Oyunları bilhassa) Film ve Müzik (Folk)
    Occupation
    Son Kitap Bükücü
  • Signatürü
    Yediğim yemeğin son lokması ile içtiğim ayranın son yudumunu her zaman denk getiririm.

Fahri Sherlock Holmes

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 27.Şubat.2023 02:49
  • Tavsiye Puanı: 3

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 43

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:58