![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye arigato
uye |
son Aktivitesi: Bugün 08:12
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
-
03.Aralık.2020 19:51arigato
[URL="http://www.mediafire.com/folder/mx54ck70aff5uts,8w1bj54zpk2o7h y/shared"[/URL] -
27.Aralık.2019 11:35scanfanarigato
Sevgili Scanfan, PİŞMİŞ KELLE paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler. 47. sayıda TERSO'nun ilk sayfasının (4. sayfa) yerine ACIK TENCERE olan sayfa iki kez taranmış. Dolayısıyla 1 sayfası eksik görünüyor. Bilginize sunmak istedim.
Haklısınız Sayın Arigato, belki orijinal baskısı öyleydi, belki de ben iki kez taramışımdır. Bunu teyid edemem, zira elimde sadece taranmış dergi var, orijinalini taradıktan sonra elden çıkarmışım, atmış da olabilirim. Belki başka bir diyardaşımız bu dergiyi tekrar tarar, takipte kalın zira yeni taramalar sürekli yapılıyor. Dikkatiniz için sizi tebrik ederim. -
06.Ağustos.2015 00:34arigato
-
06.Ağustos.2015 00:25arigato1960'lı yıllarda ULUS Gazetesinde çok sayıda çizgi roman bantı yayınlanmıştır.
Aşağıda iki örnek veriyorum.
Birincisi genelde Fikret KOL'un fırçasından bilinen ALPAGO'nun çok daha eski tarihlerde yayınlanmış versiyonu. Orhan BAYKAL'ın çizgileri çok güçlü olmasa da yine de dikkate değer bir çalışma...
İkincisi ise en güzel KELOĞLAN hikayelerine imza atan Ziya ŞAFAK'ın çalışması...
View image: KELOGLAN Ziya Safak
Her iki sanatçının bütün çalışmalarının birgün forumumuzda yer alması dileğiyle... -
06.Ağustos.2015 00:06arigato1960'lı yıllarda ULUS Gazetesinde çok sayıda çizgi roman bantı yayınlanmıştır.
Aşağıda iki örnek veriyorum.
Birincisi genelde Fikret KOL'un fırçasından bilinen ALPAGO'nun çok daha eski tarihlerde yayınlanmış versiyonu. Orhan BAYKAL'ın çizgileri çok güçlü olmasa da yine de dikkate değer bir çalışma...
İkincisi ise en güzel KELOĞLAN hikayelerine imza atan Ziya ŞAFAK'ın çalışması...
[img=http://s6.postimg.org/hh4gm5nod/KELOGLAN_Ziya_Safak.jpg]
Her iki sanatçının bütün çalışmalarının birgün forumumuzda yer alması dileğiyle...