Merhaba sevgili Bakunin sizinle çok uzun zamandır beraberim (2009 idi sanırım)ve sayenizde sayısını bilmediğim kadar çizgi roman okudum foruma ufak bir hediyem olsun isterim Martin Mystere Beş zirvenin bekçisi isimli kitabı amatör bir şekilde taradım ve şuraya https://www.mediafire.com/file/x8gun...9Fivi.rar/file uploadladım sevgilerimle
Selamun Aleykum. Yenilmez Cilt 01 - Aile Meseleleri sanırım telif hakkı yemiş. Eğer daha önceden indirdiyseniz bana da özelden e-postamıza atabilme imkanınız var mı acaba? Gerçekten okumayı çok istediğim bir çizgiromandı. ( mail: [email protected] )
merhaba, spirou ve fantasio paylaşımınız için teşekkür ederim. Bir tez araştırması yapıyorum ve frankofon çizgi romanlara çok ihtiyacım var. Fransızcalarına da nereden ulaşabileceğime dair bir bilginiz var mı?
Kardeş S.a. Zagor un İki Macerasını Arıyorum. İsimlerini Bilmediğim için Maalesef Bir Sürü Kitap İndirmeme Rağmen Bulamadım. Birincisi. Kolu, Bacağı Kopattılmış Bir Adam Can Havliyle At Arabasının Kenarına "İnsan Değiller" Yazmış. Macera Bir Kalede Geçiyor, Eski Askerler Canavarlaşmış. İkinci Kitap ise; Yine Yıkık Dökük Bir Kalede Geçiyor. Kara, Gölge gibi Bir Yaratık. Dairesel Şekiller Yapılmış Taşlar. Laf Anlamayan Bir Komutan, Ölen Askerler. Bu İki Kitabın İsimlerini yada Sayılarını Biliyorsan, Söylersen Çok Sevinirim.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...