Melih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond repute
Yönetici

Melih41 Melih41 isimli Üye şuanda  online konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 28
  1. AhmetCemil
    26.Mart.2022 00:29
    AhmetCemil
    Merhaba sevgili Bakunin sizinle çok uzun zamandır beraberim (2009 idi sanırım)ve sayenizde sayısını bilmediğim kadar çizgi roman okudum foruma ufak bir hediyem olsun isterim Martin Mystere Beş zirvenin bekçisi isimli kitabı amatör bir şekilde taradım ve şuraya https://www.mediafire.com/file/x8gun...9Fivi.rar/file uploadladım sevgilerimle
  2. 39raz
    25.Mart.2022 02:34
    39raz
    the strain için eyvallah dostum
  3. alper karaduman
    26.Şubat.2022 22:44
    alper karaduman
    The Strain İçin çok teşekkür ederim
  4. okaliptus23
    11.Haziran.2021 18:09
    okaliptus23
    Selamun Aleykum. Yenilmez Cilt 01 - Aile Meseleleri sanırım telif hakkı yemiş. Eğer daha önceden indirdiyseniz bana da özelden e-postamıza atabilme imkanınız var mı acaba? Gerçekten okumayı çok istediğim bir çizgiromandı. ( mail: [email protected] )
  5. Alala
    12.Ocak.2020 14:16
    Alala
    Melih Bey, tekrar merhaba. Size mail gönderdim. Bilginize. ��
  6. Melih41
    11.Ocak.2020 01:40
    Melih41
    neler okuyorsunuz yazarsanız bende olanlarla öğlen gibi santraldaki metro durağına gelebiliim. isminiz ve yaşınız nedir bu arada..
  7. Alala
    11.Ocak.2020 01:10
    Alala
    Melih Bey, merhaba. Belirttiğiniz gibi yarın benim için de uygundur.
  8. tenten
    19.Aralık.2019 01:16
    tenten
    merhaba, spirou ve fantasio paylaşımınız için teşekkür ederim. Bir tez araştırması yapıyorum ve frankofon çizgi romanlara çok ihtiyacım var. Fransızcalarına da nereden ulaşabileceğime dair bir bilginiz var mı?
  9. bulva
    25.Mart.2019 07:07
    bulva
    Kardeş S.a. Zagor un İki Macerasını Arıyorum. İsimlerini Bilmediğim için Maalesef Bir Sürü Kitap İndirmeme Rağmen Bulamadım. Birincisi. Kolu, Bacağı Kopattılmış Bir Adam Can Havliyle At Arabasının Kenarına "İnsan Değiller" Yazmış. Macera Bir Kalede Geçiyor, Eski Askerler Canavarlaşmış. İkinci Kitap ise; Yine Yıkık Dökük Bir Kalede Geçiyor. Kara, Gölge gibi Bir Yaratık. Dairesel Şekiller Yapılmış Taşlar. Laf Anlamayan Bir Komutan, Ölen Askerler. Bu İki Kitabın İsimlerini yada Sayılarını Biliyorsan, Söylersen Çok Sevinirim.
  10. ial99mk
    13.Aralık.2018 09:44
    ial99mk
    Emre'nin karikatürleri icin çok teşekkür ederim.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Bugün 14:18
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 15

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
Melih41'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
https://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/34657-melih41

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:00