comedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond reputecomedian has a reputation beyond repute
Yönetici

comedian comedian isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 23
  1. mustibey
    30.Ağustos.2015 17:32
    mustibey
    "Hieroglyph" seri için çok teşekkürler, elinize/emeğinize sağlık. Gösterdiğiniz ilgi için de çok teşekkürler.
  2. MKanjeri
    31.Aralık.2014 22:44
    MKanjeri
    Merhaba comedian,
    Bir ricada bulunacaktım sizden. Hellboy Cehennemde serisinin linklerini kaldırır mısınız? JBC yayıncılık tarafından basılacağı için biz linkleri kaldırdık. O yüzden aynı anlayışı sizden de bekliyoruz.
  3. Futurama
    01.Mayıs.2014 23:21
    Futurama
    Hocam, nasılsınız?

Karikatür paylaşımı konusunda bir adım daha atıp, e-kitap benzeri bir projeye giriştim.Sizden ufak bir eleştiri almak isterim dizayn konusunda.Şimdilik şöyle bir sayfa hazırladım.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler...

http://imgim.com/2955incip8991893.jpg

[url]http://www.hizliresimyukle.com/image/s6M (standartkullanacağım sayfa)
  4. f.erince
    28.Mart.2014 16:21
    f.erince
    Sevgili comedian, yeni üyelikler onaylanıyor mu? Süreç ne kadar zaman alıyor? Bir öğrencim benden duyup üye olduğunu ama uzun zamandır üyeliği onaylanmadığı için yararlanamadığını söyledi de. Acaba ilgilenebilir misiniz? Üye adı oykugrcn. Şimdiden teşekkürler.
  5. Marco
    22.Şubat.2014 18:10
    Marco
    bizim sitenin linklerini niçin sildiniz ?
  6. Futurama
    13.Kasım.2013 22:11
    Futurama
    Hocam yardım istediğim bir konumda 3 sitenin linkini vermiştiniz ingilizce çizgi roman taramalarının olduğu.Başka bu tür siteler var mı?Saygılar.
  7. Futurama
  8. Futurama
    21.Ekim.2013 21:48
    Futurama
    Hocam şu resimdeki yazı fontunun adını biliyor musunuz?

http://k1310.hizliresim.com/1g/p/tt7xy.jpg
  9. Şükrü
    13.Ekim.2013 18:11
    Şükrü
    Superior Spider Man #1
    Ultimate Comics All-New Spider Man #1
    Superior 2
    Ultimate 3

Sayıların herhangi bir durumu var mı? Teşekkürler.
  10. abdullah
    07.Eylül.2013 19:59
    abdullah
    Şimdi baktım da orjinali 35 mb. Siz ona 100 mb diyiverin

Hakkımda

• Signatürü

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 31.Mart.2021 19:40
  • Tavsiye Puanı: 0