devrim is on a distinguished road
Yasaklı Üye

devrim devrim isimli Üye şimdilik offline konumundadır

banned

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6
  1. devrim
    01.Mayıs.2012 19:27
    devrim
    Sevgili altay. Ilgine çok teşekkür ederim. Scan edilmesini istediğim kapak türkçe ya da italyanca farketmez. Nasıl olsa photoshop'da oynama yapıp rusça'sını yazıcam. Eğer bu gönderdiğiniz kapak baskı yani matbaa baskısında sorun yaratmazsa çok iyi ve bunu kullanırım o zaman. Baskı 15 sonra olacak.bilmiyorum. Birden böyle bir karar aldım. Dmpyr'i basmak.bonelli ile yazıştım ve oldu. Sevdiğim bir iş hem. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz. Evet hava bir harika.keyfinize bakın. Baskıdan sonra bu güzel havayı bende biraz koklamaya çalışıcam.ilginize tekrar çok teşekkür ederim.
    Görüşmek üzere
  2. altay1944
  3. altay1944
    01.Mayıs.2012 19:05
    altay1944
    Devrim kardeş yardımcı olmayı cidden çok isterim ama şu an pc ve evden uzaktayım dönünce ilgilenirim .O zamana kadar adminlerden yardım isteyebilirsin...Ama bugün hava o kadar güzel ki ve birde 1 mayıs tatil olunca millet kendini şehir dışına pikniğe attı.Anlayış göstereceğine ümit ediyorum.+seni scan edilmesini istediğin kapak hangi dilde olacak? Türkçemi italyanca mı?
  4. devrim
    01.Mayıs.2012 18:23
    devrim
    MESAJIMI ALDINIZ MI BİLMİYORUM. YENİDEN YAZICAM. FORUMLARDAN MESAJLAŞMAYA DAHA ÖNCE DİKKAT ETMEMİŞTİM.
    "dostum rahatsız ediyorum. ismim Devrim. sana bir işim düştü eğer yapabilirsen. kısacası ben Rusyada yaşıyorum ve RUsya'da Dampyr'in bonelliden telif ve yayım hakkını satın aldım. yani dampyr'i Rusya'da basıcam. yayınlama hakkını satın aldım. bana basıcağım kitapların orjinallerini gönderdiler. ben de bunları baskıya hazır etmek için önce kitapların ciltini parçalamak için matbaacılar sitesine gittim ve parçalattım. ama 1.nci sayının yani dampyr-1- şeytanın oğlu sayısının kapağını bozdular. keserken kesim aletinin izleri kalmış kapakta. o yüzden "scan" edemiyorum yani tarayamıyorum. eğer bana bu 1.nci sayının kapağını 1000 dpi ile çok düzenli bir şekilde tarayıp gönderebilirseniz çok sevineceğim. e-mail adresim : [email protected]
    acil 1 haziranda baskıya yetiştirip piyasaya çıkaracağım. yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım."
  5. devrim
    01.Mayıs.2012 18:16
    devrim
    Altay kardeşim. Mesajlarımı kontrol etmeyı unutmuşum. Her ne kadar bir sene kadar uzun bir zaman olsada bu mesajına yanıt vericem. Ya, kusura bakma lütfen kırıcı ve ıncıtıcı yazmışsam.nıyetim kimsyi kırmak değildi. Herhalde sinirli bir anıma denk gelmiş olmalı ki öyle yazmışım. Bu bilgisayar ve indirme siteleri adamı çıldırtıyor.bu arada dampyr'in rusya basım hakkını yani telifini satın aldım. Rusya'da yakında piyasaya sürücem. Rusya'da ikamet ediyorum. Ama bir problemim çıktı. Bana basmak için kitapların orjınalini gönderdiler ama basıcağım kitaplardan dampr-1-şeytanın oğlu sayısnın kapağını bilgisayara taramak için matbaacılar sitesine cildi parçalamaları için gittiğimde 1.nci sayının cildini bozmuşlar yeni farkettim ve tarayamıyorum.kesim aletinin izi kalmış üzerinde. Kapağada ihtiyacım var 1000 dpi -en az 600 dpi ile kaliteli taranmış bir şekilde. Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz. Eğer yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir kalırım.
  6. altay1944
    04.Ocak.2011 21:57
    altay1944
    Devrim kardeş ...Merak etme ben teknoloji konusunda oldukça deneyimli biriyim.Megaupload sitesini yeğlememizin gerekçesini anlatmam uzun sürer ama kestirip atmakta bana yakışmaz .neyse.Bu ve yasak sandığın sitelerden bir şey indiremediğinde upload yapan kişiye yüklenmeden önce nazikçe sorsan çok daha şık olurdu.Gelelim indirme olayına .pcde yapacağın küçük bir dns ayarı ile bu iş çözümlenmiş olur.iyi okumalar.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 10.Kasım.2014 11:50
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 4 of 4

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:26