merhaba profesör elimde nilüfer dergisi var biraz herkes satın almak istiyor dergi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ve değerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
merhaba; sitenizi yeni keşfettim. emeği geçen herkesin ellerine sağlık elimde kendi taramalarım olan çok sayıda karikatür kitabı, uykusuz ve penguen dergilerinin tümü cilt halinde bulunmakta. ama tek tek siteye yüklemeye zamanım yok. isterseniz vereceğiniz bir yere toplu olarak yükleyebilirim. siz de oradan alır paylaşırsınız
Hello Professor
We are many french Tenten fans wondering if "Burhan yay. 1966 - Feza Casusları" is a real turkish one or a simple "Destination Moon" ?
Thank you for your knowledge
Freindly yours
JFB
Merhaba Haluk Ağabey,
site ile ilgili bir güvenlik problemi var gibi. Facebook ta bir mesaja eklemek istediğimde bağlantı güvenli değil ekleyemezsiniz diyor. çizgili kitabı ekledi. çizgi diyarını eklemedi. Teknik arkadaşlara bir sorun. Bu önemli bir sorun haline gelebilir. San francisco dan sevgilerle. İyi Günler.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...