cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Yeni Üye

cngz1 cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 9 of 9
  1. yukon
    08.Mart.2019 15:43
    yukon
    Bir önceki mesaj yanlış gönderildi özür dilerim.
  2. yukon
    08.Mart.2019 15:39
    yukon
    [email protected]

Teşekkür ederim.
  3. SaMaNtHaDaRrIn
    27.Eylül.2017 00:33
    SaMaNtHaDaRrIn
    Sizde tatli cadinin türkçe dublaj bölümleri varmi acaba
  4. yukon
    16.Nisan.2016 21:31
    yukon
    üstadım,
    siteye çok sık girmediğimden (girdiğimde de maalesef mesajlara bakmamışım) mesajınızı henüz gördüm. çok özür dilerim. Köy Enstitülerini (hala) mümkünse [email protected] adresine gönderebilirsiniz.
    Bu kadar uzun süre yanıt geciktiği için tekrar tekrar özür dilerim.
  5. Deejay
    21.Haziran.2015 19:04
    Deejay
    hocam illa siteye yüklemeniz şart değil..Bi kopyasını benim için yükler misiniz..Ya da dergileri bana yollayın kendim için taradıktan sonra size geri göndereyim
  6. hesen bekey
    26.Mart.2015 10:48
    hesen bekey
    dediğin şeyi uyguladım bir iki gün kitaplar açıldı bugün geri giitti.yine yaptım olmadı
    ,
  7. s.b
    24.Aralık.2014 00:51
    s.b
    Merhaba üstadım. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Gordon Tay Yayınları 2. Seri Sıralı Liste de bir karışıklık var. 14. sayı yerine 7. sayı konmuş. Kontrol edebiliseniz iyi olur. Hayırlı geceler dilerim. Link aşağıda

http://www.cizgidiyari.com/forum/gor...sayi-14-a.html
  8. kparker
    14.Aralık.2014 18:11
    kparker
    sayın cngz1 merhaba,
    Kadın Dedektif Julia Aksoy Yayıncılık Sayı 05 - Rehineler - Tek Sayfa eksik sayfaları bana özel mesaj olarak göndermişsiniz ama bende şu an özel mesaj yetkisi açık görünmüyor. rica etsem bir mediafire vb. linkine yükleyip buradan linki ekler misiniz.

iyi günler,
  9. qwe789
    30.Ekim.2014 14:48
    qwe789
    Erotik veya pron paylaşım yasak mı?

Hakkımda

• cngz1 Hakkında Bilgiler
    Hobiler
    Çizgi Roman,Sinema,Pc Oyun,Grafik Tasarım,Bilim Kurgu
    Meslek
    Öğretmen

İstatistik