Merhabalar, umarım iyisinizdir. Kıbrıs'ta yayımlanan çocuk dergileri hakkında bir araştırma için bilginize başvurmak istiyorum. Sizinle nasıl iletişime geçebilirim?
bir konuda yardıma ihtiyacım var. ama bu site ile ilgili deği. diğer sitede yani çizgilikitap sitesinde de üye olduğunuzu gördüğüm için buradan yazıyorum.
orada aylardır üyelik açmaya çalışıyorum. ama bir türlü onay gelmiyor. yani üyelik kaydı oluyor ama onay gelmediği için yalnızca başkalarının mesajlarını okuyabiliyorum. ne mesaj yazabiliyorum ne de indirme yapabiliyorum. düzinelerce kez iletişim tuşundan mesaj attım ama yanıt gelmedi.
bu ne iştir anlamadım. herkese mi böyle yapıyorlar - bana özel muamele mi - yoksa bir ihmal yada arıza mı var.?
orada işler nasıl yürüyor ve ne yapmam lazım biraz yardımcı olabilirmisiniz.?
Sevgili caretta kardeşim.
KİNOVA Ceylan Yayınları 12.Seri 1971-1972 52 fasikül 125 krş. Sayı 22 nin linki yok veya silinmiş.
Linki bir kontrol edersen cok sevinirim.
Selamlar
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...