Merhabalar Sevgili sinanatik,
Öncelikle (Hitler'i Öldürmek paylaşımım için yazdığınız) nazik mesajınız için çok teşekkür ederim...
Mesajınıza buradan cevap veriyorum, çünkü "kendi paylaşımına mesaj yazarak" konuyu sürekli gündemde tutmaya çalışır gözükmek istemiyorum. (Bu konuda biraz fazla hassas mıyım ne?)
Evet, bu çalışmada yola çıkış noktası tamamen hobi düzeyindeydi. Bir de; böyle çalışmalar yapılsa nasıl bir tepki olur, acaba yapılmasında fayda var mıdır? sorularına bir yanıt aradım... Sonuçta iyi tepkiler geldi... Zaten böyle bir çalışmayı ticari bir metaya dönüştürmeye çalıştığınızda olayın boyutu büyüyecek, uyarlama yaptığınız medyayla ilgili telif hakları vs. devreye girecektir... Tabi gerçekten tutan bir çalışma türü olursa bütün bunlar bir şekilde aşılır sanırım.
Gelen tepkiler olumlu olduğundan uygun bir zamanda benzer bir çalişma daha yapabilirim... Çok emek ve zaman isteyen bir çalışma türü olduğundan, gerekli enerjiyi toplamam gerek önce...
Sevgiler, saygılar...
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...