Sinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond repute
Yönetici

Sinan Atik Sinan Atik isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 9 of 9
  1. esattr
    30.Ocak.2023 22:44
    esattr
    teşekkürler bende bir yerden bulup paylaşmıştım. Acaba hata mı yaptım? Tercüme ondan balonlama benden olduğu için...
  2. teneke
    25.Nisan.2022 19:16
    teneke
    hipnoz dergiai ne zaman yayınlancak
  3. fonovisa
    28.Şubat.2021 01:04
    fonovisa
    Merhaba,

Blue Jean dergisinin Eylül 1999 sayısını yükleyebilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.
  4. hggurak
    06.Aralık.2015 16:37
    hggurak
    Merhabalar Sevgili sinanatik,
    Öncelikle (Hitler'i Öldürmek paylaşımım için yazdığınız) nazik mesajınız için çok teşekkür ederim...
    Mesajınıza buradan cevap veriyorum, çünkü "kendi paylaşımına mesaj yazarak" konuyu sürekli gündemde tutmaya çalışır gözükmek istemiyorum. (Bu konuda biraz fazla hassas mıyım ne?)
    Evet, bu çalışmada yola çıkış noktası tamamen hobi düzeyindeydi. Bir de; böyle çalışmalar yapılsa nasıl bir tepki olur, acaba yapılmasında fayda var mıdır? sorularına bir yanıt aradım... Sonuçta iyi tepkiler geldi... Zaten böyle bir çalışmayı ticari bir metaya dönüştürmeye çalıştığınızda olayın boyutu büyüyecek, uyarlama yaptığınız medyayla ilgili telif hakları vs. devreye girecektir... Tabi gerçekten tutan bir çalışma türü olursa bütün bunlar bir şekilde aşılır sanırım.
    Gelen tepkiler olumlu olduğundan uygun bir zamanda benzer bir çalişma daha yapabilirim... Çok emek ve zaman isteyen bir çalışma türü olduğundan, gerekli enerjiyi toplamam gerek önce...
    Sevgiler, saygılar...
  5. maergma
    22.Mayıs.2014 20:02
    maergma
    burada yeni üyeyim...emeği geçen insanlara bizi geçmişi yaşattuğı için,çok teşekkür ederim kelimesini az buluyorum....sağolun
  6. Sinan Atik
    16.Haziran.2013 01:44
    Sinan Atik
    Ben de aynı durumdayım. Bir gözüm burada, bir gözüm orada.
    Teşekkürler arkadaşım
  7. uzung
    16.Haziran.2013 01:14
    uzung
    Sevgili Sinan.
    Yanlışlık için üzgünüm. Düzeltme yapıldı. İyi okumalar dilerim.
    Saygılar.
    Güngör Uzun (uzung)

(Bir yandan TV'den olayları takip ettiğimden bu mesajı yanlışlıkla kendime bile göndermişim. )
  8. saint-A
    22.Ekim.2012 00:49
    saint-A
    Paylaşımın için teşekkürler; Milliyet gazetesinde her macerasını hiç kaçırmadan okumuştum, bu macerasını hiç görmedim. Emeğin için teşekkür ederim.
  9. mcolak
    17.Haziran.2012 00:13
    mcolak
    merhaba, mister no 104 lük seri 10. cildi(kanlı oyun)tekrar linke yükleme şansınız var mı?

Hakkımda

• Sinan Atik Hakkında Bilgiler

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 26.Mart.2023 15:38
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
Sinan Atik'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
https://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/16022-sinan-atik

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:52