farubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond reputefarubi has a reputation beyond repute
Aktif Üye

farubi farubi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
  1. cemal
    12.Ocak.2021 05:18
    cemal
    Merhaba efendim,
    Rahatsız ettiğim için özür dilerim, elinizde bulunabileceğini düşündüğümden sizden bir ricam olacak,
    1960'larda yayınlanan Düşünen Adam dergisi sizde mevcut mu?
    Mevcutsa paylaşmanızdan çok memnun olurum.
    İyi günler dilerim, saygılarımla.
  2. sali38tr
    15.Eylül.2020 19:30
    sali38tr
    üstadım selamlar paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum 1925 ve 1927 yıllarında osmanlıca yayınlanan Resimli mecmua isimli dergi sizde varmı varsa paylaşırsanız çok memnun olurum kolay gelsin
  3. caravaggio
    06.Kasım.2018 14:18
    caravaggio
    Sevgili Farubi,
    Tekrar rahatsız ettğim için özür dilerim ama bana Resimli Tarih Mecmuası'nın 4o. ve 42. sayısı lazım. Acaba bu sayılar elinde var mı? Olumlu ya da olumsuz bir cevap yazabilirsen, çok makbule geçer.
    Saygılarımla
  4. caravaggio
    05.Kasım.2018 11:49
    caravaggio
    Sevgili Farubi,
    Bana Resimli Tarih Mecmuası'nın 4o. ve 42. sayısı lazım. Acaba bu sayılar elinde var mı?
    Saygılarımla
  5. Kayıtsız Eleman
    03.Mayıs.2016 19:26
    Kayıtsız Eleman
    Üstadım, zammınca Tuna Nehri Akmam Diyor sizin orijinal paylaşımınızmış, bende de eskiden bir nüshası bulunuyordu. İstirham etsem onu Diyar Kütüphanesinde paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...

Hakkımda

• Signatürü

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Bugün 01:28
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1

Beğenilen Mesajları

5036 Likes
  1. peep_pee
    peep_pee liked post by farubi Açık thread : 'Tarih ve Medeniyet' Dergisi (Mart 1994) Sayı: 1
  2. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Sheila Ostrander-Lynn Schroeder - Rusyada Tanrıya Dönüş
  3. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : A.G.Michel - Mason Diktatörlüğü
  4. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Fahrettin Şen - Kennedy
  5. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Grace Mary Ellison - Kuva-i Milliye Ankarası
  6. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Yılmaz Öztuna - Türkiye Tarihi Cilt 1
  7. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Levon Penos Dabağyan - Fatih ve Fetih Olayı
  8. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Hilmi Yücebaş - Fatih Sultan Mehmet
  9. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Ahmet Cevdet Paşa - Tarih-i Cevdet Cilt 1
  10. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Mevlanzade Rıfat Bey - Siyonistler Osmanlıyı Nasıl Yıktı
  11. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Rupert Furneaux - Tuna Nehri Akmam Diyor
  12. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Ahmed Ağırakça - Ömer Muhtar
  13. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Yılmaz Öztuna - Türkiye Tarihi - Cilt 2
  14. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Nail Papatya - Meşhur Zalimler ve Akibetleri
  15. redrose
    redrose liked post by farubi Açık thread : Mehmet Önder - Mevlana (Hayatı - Eserleri)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:51