serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute
Onursal Üye

serdary67 serdary67 isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 21
  1. ertekin
    25.Kasım.2021 03:38
    ertekin
    Selam Serdar Abi, sesin çıkmıyor özledik seni...
  2. atunc1oo
    07.Ekim.2020 20:27
    atunc1oo
    selam, LeMan eski sayılarından birisi lazım orjinal. Nereden bulabilirim bilgi verebilir misiniz?
  3. lizozom
    19.Eylül.2018 12:31
    lizozom
    Serdar Bey Merhaba, Forumda cok aktif oldugunuzu gordugum için sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. Eski Red Kit toplamaya calısıyorum ( Bilgi,Yurdagul,Bilge Sakrak yayınları) mutevazi bir arsiv olsuturmaya basladım ama eksiklerim var. elinde benzer serilerden fazla olabilen siz veya kimlerle gorusmemi onerirsiniz?
    simdiden cok tesekkurler,
  4. Beymelikli18
    07.Temmuz.2018 00:00
    Beymelikli18
    Üstadım nerelerdesin görünmüyorsun online olarak görünüyorsun ama degerli mesajlarına
    rastlıyamadım.Sağlığın yerindedir umarım.Selamlar ey güzel Üstadım nerelerdesin görünmüyorsun online olarak görünüyorsun ama degerli mesajlarına
    rastlıyamadım.Sağlığın yerindedir umarım.Selamlar ey güzel insan.
  5. Beymelikli18
    16.Aralık.2017 13:11
    Beymelikli18
    Üstadım nerelerdesin görünmüyorsun online olarak görünüyorsun ama degerli mesajlarına
  6. SaMaNtHaDaRrIn
    27.Eylül.2017 00:31
    SaMaNtHaDaRrIn
    Sizde tatli cadinin türkçe dublaj bölümleri varmi acaba
  7. kamil
    14.Ağustos.2017 16:34
    kamil
    Serdar bey Merhaba paylastiginiz ekitap icinde Her Yönüyle Modern Almanca kitabinin linki silinmis. sizin arsivinizde varsa rica etsem bana gonderebilir misiniz?
  8. kamil
    04.Ağustos.2017 00:41
    kamil
    Serdar bey Merhaba paylastiginiz ekitap icinde Her Yönüyle Modern Almanca kitabinin linki silinmis. sizin arsivinizde varsa rica etsem bana gonderebilir misiniz?
  9. Beymelikli18
    06.Haziran.2017 20:51
    Beymelikli18
  10. Yüksel007
    01.Mart.2017 21:06
    Yüksel007
    Bi tane türkçe çeviri ve balonlama blogları adlı paylaşımınız vardı sitelerin birinde spidergwen vardı ama taşınma sebebiyle linkler kalktı lütfen spidergwen in sayılarının linkini atarmısınız

Hakkımda

• serdary67 Hakkında Bilgiler

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Bugün 17:44
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 9 of 9

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:01