Raven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond reputeRaven has a reputation beyond repute
Yönetici

Raven Raven isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 57
  1. Fatih1111
    30.Ekim.2019 00:19
    Fatih1111
    Merhaba rahatsız ettiysem çok özür dilerim bişey isteyebilir miyim? 13.cuma paylaşımınızı gördüm gerçekten ben o karakterin büyük hayranıyım sizden ricam https://www.zipcomic.com/friday-the-13th bu linkte yer alan diğer serileri de çevirebilir misiniz ya da çeviri halinde elinizde varsa paylaşabilir misiniz tekrardan çok özür dilerim iyi geceler dilerim
  2. METİN TEOMETE
    28.Haziran.2016 13:46
    METİN TEOMETE
    Umarim yaptiğim balonlama denemelerini beğenmişsinizdir........
    elimde bir kaç tane daha var.
    Isterseniz onlarida paylaşabilirim................ ..............
  3. METİN TEOMETE
    16.Haziran.2016 16:25
    METİN TEOMETE
    Slm nasilsiniz
  4. lenard
    09.Şubat.2016 13:30
    lenard
    Mustafa bey, bu akşam bir eskiz hazırlayacağım. Daha çok çizim stilimi görmeniz amaçlı olacak ama bir kurgusu da var yani. Yalnız aramızda iletişimi nasıl sağlayacağız,benim özel mesajım kapalı,açabilir misiniz acaba? Olmazsa mailimi verebilirim.
  5. MehmetMAH
    11.Eylül.2015 19:41
    MehmetMAH
    merhaba mesajınızı yeni gördüm forumu kullanmasını bilmiyorum size bir mail attım
  6. strange
    04.Eylül.2015 00:37
    strange
    Yenilerini çizmek benim için bir zevk, ama isterseniz bu resimleri de tarayabilirim
  7. strange
    04.Eylül.2015 00:35
    strange
    Tamam yenilerini çizerim. Ama siz görebilin diye acelece telefondan çektiğimden öyle görünüyor Eski değil aslında
  8. strange
    02.Eylül.2015 23:25
    strange
    Telefonun kamerası ile çektiğim için görünüşleri biraz kötü çıktı
  9. strange
  10. strange
    02.Eylül.2015 23:05
    strange
    Merhaba, kusura bakmayın ben de babamla köye tatile gitmiştim. İnternet de yoktu, yeni çizimlerimi de atamadım. 5 dakikaya kadar atıyorum. Hem de E-Dergi takımı için açılmış başlığa ben de yorum yapmıştım. Görmediyseniz bilgilendireyim dedim. Görüşmek üzere

Hakkımda

• Signatürü
    Güzel günlere...

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 23.Mayıs.2023 05:22
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 22

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
Raven'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
https://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/146-raven

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:28