Merhaba rahatsız ettiysem çok özür dilerim bişey isteyebilir miyim? 13.cuma paylaşımınızı gördüm gerçekten ben o karakterin büyük hayranıyım sizden ricam https://www.zipcomic.com/friday-the-13th bu linkte yer alan diğer serileri de çevirebilir misiniz ya da çeviri halinde elinizde varsa paylaşabilir misiniz tekrardan çok özür dilerim iyi geceler dilerim
Umarim yaptiğim balonlama denemelerini beğenmişsinizdir........
elimde bir kaç tane daha var.
Isterseniz onlarida paylaşabilirim................ ..............
Mustafa bey, bu akşam bir eskiz hazırlayacağım. Daha çok çizim stilimi görmeniz amaçlı olacak ama bir kurgusu da var yani. Yalnız aramızda iletişimi nasıl sağlayacağız,benim özel mesajım kapalı,açabilir misiniz acaba? Olmazsa mailimi verebilirim.
Merhaba, kusura bakmayın ben de babamla köye tatile gitmiştim. İnternet de yoktu, yeni çizimlerimi de atamadım. 5 dakikaya kadar atıyorum. Hem de E-Dergi takımı için açılmış başlığa ben de yorum yapmıştım. Görmediyseniz bilgilendireyim dedim. Görüşmek üzere
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...