Merhaba arkadaşım 20 sayfalık ufacık bir çizgi roman için çeviri ve balonlama isteğinde bulunma istiyorum.Yardım ettiğin takdirde gerçekten minnettar kalacağım.Lütfen çok zamanınızı almaz diye düşünüyorum benim için çok önemli çok özel tşk şimdiden...
bir font daha abdullah kanalıyla sana gönderecegim.o fontla zagor yazılımı için olacak ama bu fontları bir dosyaya koy. Texler içinde ayrı bir font yollayacagım.
üzerlerine zagor için tex için diye yazarsaniz o zaman problem kalmaz...Sana renkli zagor 4 numarayı yolluyorum.balonlarını silebilir yazım içinde hazırlık yapabilirsin.Selamlar ve saygılar fedakar arkadaşım... yine de sorun olursa çaldır telefonu ben sana dönerim selamlar.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...